Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

Prisutni smo u svim oblastima.

Možemo ponuditi pravo rešenje za svaku industriju.

Naš izbor proizvoda je širok kao što je i industrija u kojoj radite. Nudimo rešenja prilagođena za sledeća područja:

Građevinarstvo

Izazovi u građevinskoj industriji su danas veći nego ikad ranije. Projekti su sve složeniji a rokovi sve kraći. Da bi bili uspešni, potrebne su Vam mašine koje će Vam omogućiti njihovo izvršenje.

Komunalna i oprema za proizvodnju energije

Današnji zahtevi za visokim kvalitetom života u gradovima pravi su izazov. Naše mašine visokih performansi, uz usaglašenost sa ekoloških standardima, garancija su izvršenja svih poslova u urbanim sredinama u zadatim rokovima.


Mašine za proizvodnju energije, osim što doprinose javnom interesu, istovremeno moraju osigurati odgovarajuću profitabilnost. Naše mašine i oprema zadovoljiće sve Vaše potrebe uz istovremeno očuvanje životne sredine.

Šumarstvo / Drvna industrija

Naše mašine su posebno projektovane za teške uslove i rad pod velikim opterećenjem. To garantuje potpunu pouzdanost tokom celog radnog vremena, ključnu za efikasnu i ekonomičnu manipulaciju materijalima u šumarstvu i drvnoj industriji.


Manipulacija materijalima

Naš izbor mašina i priključaka prilagođen je za sve potrebe manipulacije raznim vrstama materijala bez obzira da li se radi o papiru, drvetu, matalima, gumi, staklu ili travi.


Mašine i oprema za rušenje

Rušenje je zahtevan posao! Samo vrlo snažne mašine sa odgovarajućom dodatnom opremom garantuju izvršenje projekata u zadatim rokovima uz sigurnost rukovaoca i zaštitu opreme.


Prikupljanje i recikliranje otpada

Prikupljanje otpada i industrija recikliranja nudi velike potencijale razvoja. Kako bi Vam omogućili adekvatan rad razvili smo široku paletu mašina za manipulaciju otpadom koje će zadovoljiti sve vaše potrebe.


Dizalice (mobilne i stacionarne)

Bez obzira kolika na to koja je visina u pitanju i da li je Vaša potreba za stacionarnom ili mobilnom primenom mašina, mi Vam nudimo široki spektar mašina za utovar, podizanje i premeštanje koji će svojim inovativnim rešenjima premašiti vaša očekivanja.


Poljoprivreda

U poljoprivredi, samo mašine najvišeg nivoa performansi i produktivnosti mogu da ispune sve vaše zahteve. Šta god da očekujete od vaših mašina u budućnosti, mi ćemo vam ponuditi najefikasnija rešenja zahvaljujući našim inovacijama i našoj tehnologiji.


Uređenje okruženja

Iskoristite u potpunosti potencijal lokacije poduzeća, parkirališta, zelenih i saobraćajnih površina i okućnica. Bez obzira na godišnje doba naše mašine će zadovoljite sve Vaše potrebe.Ostale industrije

Poslovno okruženje se svakodnevno menja i zahtevi poput kvaliteta i performansi su sve veći. Pogledajte naš proizvodni program - sigurni smo da imamo pravu mašinu za Vas.