Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

TERRA OZNAČAVA USPEH.

NAŠA PREDNOST SU KVALITETNI SAVETI I USLUGE.

Vaše želje i potrebe su naš prioritet. TERRA je vaš partner za građevinske i industrijske mašine. Mi pružamo prilagođena rešenja sa posvećenošću i dobrim osećajem šta je najvažnije za vas. Naše konsultacije, prodaja, finansiranje, iznajmljivanje i široka postprodajna podrška donose vam optimalne rezultate. Stručnost i međunarodno znanje garantuju da je naša usluga prilagođena Vašem poslovanju.

 

Naši visokokvalifikovani stručnjaci će sa vama podeliti svoje znanje i profesionalnu podršku u svim vašim projektima kako na lokalnom tako i na međunarodnom nivou. Zahvaljujući našoj gustoj servisnoj mreži, možemo Vam ponuditi podršku tokom čitavog životnog ciklusa proizvoda. Optimalno skladištenje TERRA Grupe i veliki broj vozila u našim ograncima garantuju brzu dostupnost. Pored toga, uvek imamo rezervne delove na zalihama kako bismo smanjili zastoje i prekide u radu.

 

Takođe, imamo obiman spektar polovnih mašina u širokom cenovnom rangu  - direktno od stručnjaka. Osim toga, naša rent a flota može pokriti vaše potrebe u bilo kom trenutku. Našem iskusnom timu za prodaju i servis će biti drago da vas posavetuje.