Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

Magni RTH

Rotacioni teleskopski viljuškar

RTH asortiman razvijen je i konstruisan kao rezultat godina iskustva i istraživanja. Ovaj asortiman, odražava i zadovoljava sve potrebe naših klijenata i njihove zahteve za pouzdanim mašinama visokih performansi.

 

Magni  mašine su napravljene da ispunjavaju najbolje standarde u pogledu kvaliteta, sigurnosti i pouzdanosti. Samo najbolje komponente su ugrađene u njih i samo najbolji materijali su korišćeni za postizanje najboljih performansi. Mi takođe proizvodimo svestrane mašine, koje su opremljene tako da prate potrebe kupaca.

Magni teleskopski viljuškari nude izbor između Deutz ili JCB motora na Smart i Smart S modelima, i izbor između Mercedes ili JCB motora na S modelima.

 

Najnovija generacija elektronski kontrolisane Bosch Rexroth transmisije osigurava brzu vožnju na putevima (40km / h) uz potrošnju goriva smanjenu za 10/15%.

 

Load Sensing hidraulički krug uključuje Bosch Rexroth glavnu pumpu varijabilnog protoka, i SIL 2 najnoviju generaciju Danfoss ventilskog sistema sa elektro-proporcionalnim upravljanjem i trenutnim otkrivanjem pozicije elektro ventila u skladu sa standardom EN 13489 u vezi sigurnosti elektronskih kontrola.

Izrađen od čelika velike čvrstoće, kran je izuzetno čvrst ali lagan, kako bi se poboljšale performanse dizanja. Sva creva su smeštena unutar krana, u zaštićenom položaju, sa patentiranim sistemom izvlačenja i uvlačenja.

Inovativni dizajn Magni Cab je rezultat dugogodišnjeg iskustva na terenu i konstantnog međusobnog odnosa između krajnjeg korisnika i proizvođača; koji daje rukovaocima najbolje uslove za rad:

  • Potpuno pregledna ostakljena kabina, za optimalan pogled na teret u svakom položaju, i visoko tehnološkim ekranom osjetljivim na dodir;
  • Dovod vazduha 100% filtriran s moćnim sistemom ventilacije (240 m3 / h), u skladu sa standardima ISO 10263, koji obezbeđuju sigurnost čak i u zagađenom i prašnjavom okruženju;
  • Standardni klima uređaj i grejanje
  • FOPS / ROPS homologacija
  • Savršena pozicija vožnje, zahvaljujući podesivom upravljaču;
  • 2 Danfoss multifunkcionalna džojstika povezana preko CAN BUS-a za sve pokrete kupole, krana i priključaka,  koji osiguravaju  pokretima preciznost i tačnost.
  • Komande mašine su grupisane na Magni MCTS sistemu koji je dinamičan ekran na dodir okrenut rukovaocu, koji omogućava kontrolu svih funkcija mašine kroz 5 jednostavnih i intuitivnih stranica. Alternativno, sistemom je moguće upravljati i putem džojstika koji se lako koristi.

Maksimalna snaga motora od 93 do 170 kW

Maksimalna nosivost od 4999 do 5999 kg

Maksimalna visina podizanja od 18 do 39 m