Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB JS175W

Odlična poslovna odluka

JCB JS175W je rovokopač točkaš težine oko 17,5 tona. Konstruisan je sa izuzetnom snagom, produktivnošću, efikasnošću, udobnošću, bezbednošću i jednostavnim održavanjem.

 

Zatvorena sekcija okretnog okvira povećava snagu i smanjuje stres. Takođe, čini ove rovokopače otpornim na oštećenja od udara. Koristili smo takođe jake dElove - ustvari, po vrhunskim industrijskim standardima.

 

Istovremeno, motor ovog rovokopača je vrlo efikasni Isuzu motor. Prednosti rovokopača točkaša JS175W ni tu ne prestaju.

Pre nego što kupite rovokopače guseničare, morate znati da li će biti dovoljno jaki da obave bilo koji posao koji zatražite. Srećom, sa JCB  JS175W, snaga i izdržljivost dolaze kao standard.

 

Mi koristimo Finite Element Analizu sa velikim bušenjem i testiranjem izdržljivosti da bi ovi rovokopači trajali duže. JCB  JS175W ima ojačanu granu i strelu napravljene od čelika visoke zatezne čvrstoće, s omotačem od ploča u jednom komadu, i unutrašnjim pregradnim pločama za dugotrajnost i izdržljivost.

 

Podvozje visoke čvrstoće 17,5 tonskog rovokopača točkaša  JS175W je potpuno zavarena X konstrukcija okvira za dugotrajnu izdržljivost, čak i u najzahtjevnijim aplikacijama, a kruti gornji okvir pruža maksimalnu izdržljivost i podršku.

 

Kupola na JS175W rovokopaču točkašu je zatim zavarena kako na gornji, tako  i donji okvir podvozja, a kruta, izdržljiva vrata pružaju dodatnu jačinu.

Dizajnirali smo rovokopače točkaše JCB JS160W da budu jednostavni za održavanje i lagani za servisiranje. To ih čini pristupačnim, efikasnim i visoko produktivnim.

 

Haube se otvaraju i zatvaraju lako pomoću gasnih cilindara, a servisni prostori su veliki i široki radi dobrog pristupa. 1000 - satni interval podmazivanja grane i strele, i 5000-satni životni vek ulja, obezbeđuju maksimalnu raspoloživost ovih rovokopača. Tačke podmazivanja su također centralizovane na JS160W 17 tonskim rovokopačima, zbog sigurnog i jednostavnog pristupa osovinama koje su visoko. Isto tako i filteri (ulje, hidrauličko ulje i gorivo).

 

S obzirom da su na JS160W rovokopaču točkašu postavljeni jedan pored drugog, hladnjak motora, hidraulički hladnjak i intercooler mogu se servisirati pojedinačno i lako čistiti.

Ušteda vremena i novca bitnija je nego ikad, tako da je JCB JS175W rovokopač točkaš dizajniran da uradi najviše za oboje.

 

Naš Stage 3B / Tier 4i usklađen 129kW EcoMAX motor proizvodi visoki okretni momenat pri niskim okretajima za odličnu efikasnost.

 

Sila kidanja na korpi od 105 kN čini rovokopač točkaš JS175W visoko produktivnim, a poseban JS asortiman sistema brzih spojki omogućava brzu i laku izmenu priključaka.

 

Istovremeno, kretanje i iskopavanje je glatko i brzo s intuitivnim višenamenskim operacijama i četiri načina rada, koji omogućuju rukovaocima  rovokopača točkaša JS175W da prilagode performanse za bilo koju primenu.

 

Auto, Economy, Precision i Lifting modovi pružaju različita optimalna podešavanja.

 

Maksimalni kapacitet korpe 0.995 m3

Maksimalna snaga motora 129 kW

Radna težina 18291 kg