Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB JS160W

Odlična poslovna odluka

JCB JS160W je u kategoriji do 17 tona našeg asortimana teških rovokopača na točkovima. Konstruisan je sa izuzetnom snagom, produktivnošću, efikasnošću, udobnošću, sigurnošću i jednostavnim održavanjem.

 

Zatvorena sekcija okretnog okvira povećava snagu i smanjuje stres. Takođe, čini ove rovokopače otpornim na oštećenja od udara. Koristili smo takođe jake dijelove - ustvari, po vrhunskim industrijskim standardima.

 

Naš stage 3B (T4i) usklađen EcoMAX motor je takođe izuzetno efikasan, jer stvara vrlo visoki okretni momenat pri niskim okretajima. Prednosti rovokopača točkaša JS160W ni tu ne prestaju.

Pre nego što kupite rovokopače guseničare, morate znati da li će biti dovoljno jaki da obave bilo koji posao koji zatražite. Srećom, sa JCB JS160W, snaga i izdržljivost dolaze kao standard.

 

Mi koristimo Finite Element Analizu sa velikim bušenjem i testiranjem izdržljivosti da bi ovi rovokopači trajali duže. JCB JS160W ima ojačanu granu i strelu napravljene od čelika visoke zatezne čvrstoće, s omotačem od ploča u jednom komadu, i unutrašnjim pregradnim pločama za dugotrajnost i izdržljivost.

 

Podvozje visoke čvrstoće 17 tonskog rovokopača točkaša JS160W je potpuno zavarena X konstrukcija okvira za dugotrajnu izdržljivost, čak i u najzahtevnijim aplikacijama, a kruti gornji okvir pruža maksimalnu izdržljivost i podršku.

 

Kupola na JS160W rovokopaču točkašu je zatim zavarena kako na gornji, tako  i donji okvir podvozja, a kruta, izdržljiva vrata pružaju dodatnu jačinu.

Dizajnirali smo rovokopače točkaše JCB JS160W da budu jednostavni za održavanje i lagani za servisiranje. To ih čini pristupačnim, efikasnim i visoko produktivnim.

 

Haube se otvaraju i zatvaraju lako pomoću gasnih cilindara, a servisni prostori su veliki i široki radi dobrog pristupa. 1000 - satni interval podmazivanja grane i strijele, i 5000-satni životni vek ulja, obezbeđuju maksimalnu raspoloživost ovih rovokopača. Tačke podmazivanja su također centralizovane na JS160W 17 tonskim rovokopačima, zbog sigurnog i jednostavnog pristupa osovinama koje su visoko. Isto tako i filteri (ulje, hidrauličko ulje i gorivo).

 

S obzirom da su na JS160W rovokopaču točkašu postavljeni jedan pored drugog, hladnjak motora, hidraulički hladnjak i intercooler mogu se servisirati pojedinačno i lako čistiti.

Ušteda vremena i novca bitnija je nego ikada, tako da je JCB JS160W rovokopač točkaš dizajniran da uradi najviše za oboje.

 

Naš Stage 3B / Tier 4i usklađen EcoMAX motor proizvodi visoki okretni momenat pri niskim obrtajima za odličnu efikasnost.

 

Sila kidanja na korpi od 105 kN čini rovokopač točkaš JS160W visoko produktivnim, a poseban JS asortiman sistema brzih spojki omogućava brzu i laku izmenu priključaka.

 

Istovremeno, kretanje i iskopavanje je glatko i brzo s intuitivnim višenamenskim operacijama i četiri načina rada, koji omogućuju rukovaocima  rovokopača točkaša JS160W da prilagode performanse za bilo koju primenu.  Auto, Economy, Precision i Lifting modovi pružaju različita optimalna podešavanja.

Maksimalni kapacitet korpe 0.85 m3

Maksimalna snaga motora 93 kW

Radna težina 18218 kg