Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB HYDRADIG 110W

Budite prvi!

JCB Hydradig 110W je prvi pravi namenski dizajniran rovokopač na točkovima. Rezultat je inženjersko remek-delo. Jedinstveno dizajniran, prva je radna mašina kod koje su pogonski motor, spremnici i pribor smešteni unutar šasije što čini JCB Hydradig 110W jedinstvenim po vidljivost, stabilnosti, upravljivosti, mobilnosti i servisnoj dostupnosti.

 

JCB Hydradig 110W zaista obeležavaju inovacije. Pročitajte kako njegove mogućnosti i prednosti transformišu način na koji radite vi i cela industrija.

U svetu gde je vreme novac, brzina od 40 km/h i hidrostatički prenos snage sa T4i 81kW EcoMAX motorom omogućuje brže i udobnije putovanje između gradilišta i uklanja potrebu za angažiranjem posebnih mašina za prijevoz građevinske mehanizacije.

 

Tri  načina upravljanja omogućuju operateru upravljanje JCB Hydradigom 110W u bilo kojoj primeni. Mod za cestovno upravljanje izoluje nadgradnju i omogućuje brzinu do 40km/h, uobičajeni mod za rad na gradilišu omogućuje brzinu do 20km/h uz sve aktivne hidrauličke funkcije, a tzv “puzajući /creep/” mod omogućuje najprecizniji mogući rad sa priključcima.

 

Kuka za vuču sa kapacitetom prikolice od 3,5 t omogućuje transport svih dostupnih priključaka do gradilišta, a sve to čini JCB Hydradig 110W jedinstvenim u primeni.

U sve zahtevnijem poslovnom okruženju gde je produktivnost najvažnija, jednostavne i brze svakodnevne provere su izuzetno važne, a ako je omogućen pristup sa zemlje vreme potrebno za proveru je dodatno smanjeno.

 

500 satni ciklus podmazivanja na kopačkim krajevima omogućuje maksimalnu fukcionalnost, a 500,1000 i 1500 satni komplet ulja i filtera je uključen kao standard. JCB Hydradig 110W pogonjen je 81kw JCB EcoMAX motorom koji ne zahteva naknadni tretman izduvnih gasova i time smanjuje troškove servisiranja i zastoje na minimum.

 

Standarno uključen 5-godišnji tzv. Livelink sistem nadzora omogućuje praćenje korišćenja mašine koji uključuje potrošnju goriva i lokaciju mašine. U SAE rejtingu koji je za 33% bolji od svog najbližeg konkurenta, JCB Hydradig 110W je jedinstven po svom jednostavnom održavanju.

U današnjem svetu sve ograničenijeg prostora, kompaktne dimenzije i poboljšana vidljivost, postaju sve važniji. JCB Hydradig 110W omogućuje vam izuzetnu vidljivost u svim smerovima koja uključuje vidljivost sva četiri kotača + dodatnih 1 m iz sedišta operatera.

 

Uz 81kw T4i EcoMAX motor i ostali delovi sada su smješteni u šasiju, a protivteg je radikalno smanjen što omoućuej prepust pri okretanju od samo 120 mm. To omogućuje operateru da vidi stabilizatore, dozersku dasku i kuku za vuču iz unutrašnjosti kabine bez potrebe za napuštanjem kabine mašine.

 

Sve navedeno uz opremljenost uobičajenim ili opcionalnim LED radnim svetlima, čini JCB Hydradig jedinstvenim za rad u uskim, pretrpanim gradilištima, danju i noću.

Maksimalni kapacitet kopačke kašike 0,31 m3

Maksimalna snaga motora 81 kW

Maksimalna radna težina 11.457 kg