Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB 457

Velika poslovna odluka

Potpuno novi JCB 457 pleni stilom, vidljivošću, snagom, brzinom, čvrstoćom, efikasnošću i kvalitetom.

 

Snažan novi MTU diesel motor zadovoljava zahteve Tier 4 / Stage IV regulative emisije štetnih gasova bez potrebe za skupim i neefikasnim filterom čestica (DPF).

 

Potpuno redizajnirana kabina pruža vrhunsku udobnost i produktivnost a položaj sedenja i dostupnost upravljačkih ručica omogućuje izuzetnu preglednost i potpunu kontrolu.

 

Inovativni dizajn uz automatsko otvaranje poklopca motora omogućuje servisiranje direktno sa tla što u kombinaciji sa posebno prilagođenim servisnim paketima i jedinstvenom mrežom zastupnika omogućava izuzetnu pouzdanost u radu.

 

Utovarivač JCB 457 je projektiran i proizveden kako bi zadovoljio sve Vaše zahteve za utovarivačem na točkovima.

Novi JCB 457 MTU motor nudi vam obilje obrtnog momenta već pri malom broju obrtaja motora i održava ga sve do najvećeg opterećenja. Korišćenjem laganih materijala pri konstrukciji mašine, omogućen je izuzetan odnos snage i težine.

 

Radi uštede goriva ugrađena je opcija programibilnog automatskog smanjivanja broja obrtaja nakon definiranog vremena.

 

Kočnice na prednjim točkovica vrte se istom brzinom kao i točkovi čime se znatno smanjuje zagrevanje i omogućuju dodatne uštede u gorivu.

 

JCB inovativno konstruirane varijabilne klipne pumpe opskrbljuju hidraulični blok na zahtev što omogućuje utrošak snage samo prilikom opterećenja a povratni venitli omogućuju spuštanje utovarne grane korišćenjem gravitacijske sile, što omogućava dodatne uštede goriva.

Pristup JCB 457 motoru omogućen je putem velikog automatski upravljanog jednodelog poklopca a pritup rezerevoarima diesela i DEF tekućine omogućen je sa stražnje strane utovarivača zaštićene rešetkom koja se može zaključati.

 

Ugrađeni kočioni sistem, gotovo da ne zahteva održavanje zahvaljujući ugrađenom dvostukom hidrauličkom krugu i kočionim diskovima uronjenim u ulje.

 

Standardni rashladni sistem sastavljen je od velike jednostruke izmenjivačke površine tako da možete biti sigurni u brzo, jednostavno i sigurno čišćenje.

 

Korišćenjem isključivo vrhunskih komponenti (MTU motora, ZF mjenjača i osovina, Rexroth pumpi i Parker ventilskih blokova) na novom JCB 457 utovarivaču, dugotrajnost je postavljena kao standard.

Ako nameravate koristiti vaš novi JCB 457 utovarivač za rad u kamenolomu, u mogućnosti ste odabrati poseban sigurnosni paket za tu namenu koji uključuje plavo trepćući zadnje svetlo, zelenu lampicu koja indikacije prisustva operatera, sistem za detekciju objekta sa stražnje strane i crveno-belo oslikane stražnje utege.

 

Pristupne stepenice su nagnute i jednake po veličini a dopunjene su progodno postavljenim rukohvatima koji omogućavaju kontakt u tri tačke u svakom trenutku.

 

Na novoj JCB 457-ci, ogledala za pregled stražnjeg dela utovarivača postavljena su ispred A-nosača za bolju vidljivost. Unutarnja ogledala, grejana spoljna ogledala i ogledala poklopca motora omogućavaju odličan pregled svakog ugla vašeg utovarivača na tčkovima.

 

Nova 457-a kabina je montirana na izolacijski sloj u skladu s ROPS / FOPS standardima i blago pod pritiskom sa ciljem smanjenja količine prašine unutar kabine. Možete birati između recirkulacije svežeg vzduha, aktivnog ugljika i P3 - HEPA recirkulacijskog filtera.

Maksimalna snaga motora 193 kW

Radna težina 19.812 kg

Kapacitet standardne utovarne kašike 3,5 m3