Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB 437

Velika poslovna odluka

Zahvaljujući našoj najnovijoj Command Plus kabini novi JCB 437 utovarivač je napravljen da bude jak, pouzdan i udoban. Kao glavni element procesa rada, projektovan je da bude nadmoćno produktivan uz izvanredne performanse bez neprijatnosti gubljenja vremena oko DPF filtera.

 

Uvođenjem Command Plus kabine dobili smo mogućnost da ponudimo najbolju u klasi udobnost, preglednost, ergonomske karakteristike i smanjenu buku, uz ostale brojne prednosti ovog utovarivača. Ove prednosti podrazumevaju superiornu lakoću servisiranja, bezbednost i još mnogo toga.

Moćna dvostruka klipna pumpa hidraulike sa promenljivom radnom zapreminom može da propušta ogromnih 264 l/min radi ubrzanja ciklusa rada i izvenredno višenamensko funkcionisanje JCB 437 utovarivača. 

 

Cummins QSB 6,7 litarski motor postiže maksimalnu snagu (133kW) i obrtni moment (841Nm) pri malom broju obrtaja motora uz izvanrednu reakciju. Varijabilna geometrija turbine donosi povećane performanse pri malom broju obrtaja motora radi poboljšanja ciklusa rada i povećanja vučne snage.

 

Izborom mehanizma za ograničavanje ruke utovarivača operateri mogu da podese ograničenje visine podizanja ruke utovarivača, vraćanje u frontalni i položaj za kopanje. Ovaj utovarivač donosi dodatnu bezbednost i produktivnost. 

 

Redizajnirana je struktura zaštitnog sistema pri prevrtanju (ROPS); A stubovi su iste širine kao u zadnjem delu kabine pružajući veći enterijer i panoramski prednji vetrobran. Prekidači i dodatne kontrole sada su na desnom A stubu. 

 

Kao standard utovarivač JCB 437 je opremljen zagrevanjem spoljnih retrovizora koji mogu elektronski da se podešavaju iz kabine. Konveksna ogledala su takođe na raspolaganju za najbolju moguću preglednost. 

 

Sve kontrole su montirane na sedištu i čak se pomeraju sa oslanjanjem sedišta. Možete da izaberete sistem kontrole koji vam je najprikladniji za rad: ručica džojstika, ili konfiguraciju sa više ručica, sve koriste elektro-hidrauliku radi vrhunske preciznosti rada.

Motoru JCB 437 utovarivača jednostavno se pristupa automatskim otvaranjem velikog, jednodelnog poklopca. Pristup rezervoarima za gorivo i tečnost za sistem izduvnih gasova je jednako direktan putem rešetke koja se zaključava u zadnjem delu mašine. 

 

Filteri grejanja i ventilacije prikladno su postavljeni iza spoljnog pristupnog panela. Iz kabine je moguća provera nivoa tečnosti za pranje, ulja i tečnosti za hlađenje, uz sve ostale redovne provere i podmazivanje koji se obavljaju sa zemlje čime je posao olakšan i povećana bezbednost

 

Većina Tier 4 Final/Stage IV motora koristi dizel DPF filter čestica koji može da bude skup, a njegova zamena zahteva vreme. Cumins motori nemaju DPF filter čime se smanjuju potrebe servisiranja i operativni troškovi.

 

Maksimalna snaga motora 136 kW

Radna težina 15313 kg

Zapremina standardne kašike 2.7 m3