Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB 427

Velika poslovna odluka

Znamo da je utovarivač na točkovima ključni element na mestu rada i zbog toga smo ga izradili na osnovama kvaliteta i pouzdanosti. Takođe je projektovan za veliku produktivnost uz izvanredne performanse i bez neprijatnsti gubljenja vremena oko DPF filtera.

 

Možda je najveća promena na ovom utovarivaču na točkovima uvođenje najnovije JCB Command Plus kabine, što jednostavno znači najveći u klasi komfor, preglednost, ergonomske karakteristike i smanjenu buku. Takođe, očekujte i izvanredno servisiranje i bezbednost.

Moćna dvostruka klipna pumpa hidraulike sa promenljivom radnom zapreminom može da propušta ogromnih 264 l/min radi ubrzanja ciklusa rada i izvanredno višenamensko funkcionisanje JCB 427 utovarivača.

 

Cummins QSB 6,7 litarski motor postiže maksimalnu snagu (133kW) i obrtni moment (841Nm) pri malom broju obrtaja motora uz izvanrednu reakciju. Varijabilna geometrija turbine donosi povećane performanse pri malom broju obrtaja motora radi poboljšanja ciklusa rada i povećanja vučne snage. 

 

Izborom mehanizma za ograničavanje ruke utovarivača operateri mogu da podese ograničenje visine podizanja ruke utovarivača, vraćanje u frontalni i položaj za kopanje. Ovaj utovarivač donosi dodatnu bezbednost i produktivnost.

ROPS konstrukcija kabine na utovarivaču JCB 427 je redizajnirana. Prednji i zadnji stubovi kabine su sada iste širine čime se dobija prostranija unutrašnjost i panoramski prednji vetrobran. Prekidači i komande za priključke su sada montirane na prednji desni stub kabine.

 

Kao standard utovarivač JCB 427 je opremljen zagrevanjem spoljnih retrovizora koji mogu elektronski da se podešavaju iz kabine. Konveksna ogledala su takođe na raspolaganju za najbolju moguću preglednost.

 

Sve kontrole su montirane na sedištu i čak se pomeraju sa oslanjanjem sedišta. Možete da izaberete sistem kontrole koji vam je najprikladniji za rad: ručica džojstika, ili konfiguraciju sa više ručica, sve koriste elektro-hidrauliku radi vrhunske preciznosti rada.

 

Nakon opsežnih istraživanja ergonimike operatera razvili smo optimalno komandno mesto za vožnju koje odgovara mnogobrojnim različitim karakteristikama vozača.

Šasija JCB 427 utovarivača na točkovima ima formiranu sekciju zgloba konstruisanu da izdrži velike napore. Ojačana osovinica i čaura su izrađeni da podnesu sve uslove najzahtevnijeg rada, kao i dvostruki valjkasti ležajevi na dnu. Ova konstrukcija sa lakoćom podnosi vertikalna i horizontalna opterećenja.

 

Visoke tolerancije i tačna lokacija osovinica i čaura obezbeđeni su JCB preciznim tehnikama izrade. Najsavremeniji postupci izrade poput robotizovane mašinske obrade, tehnologija preciznog bojenja i inovativne tehnike sklapanja delova pomažu u dostizanju najviših nivoa kvaliteta izrade.

 

Nova prednja šasija je izdržljivija nego ikada, sa dodatnim ojačanjima za maksimalan radni vek opreme. Kao dodatna zaštita montirana su ojačanja ivica otporna na udare.

 

Maksimalna snaga motora 133 kW

Radna težina 13063 kg

Zapremina standardne kašike 2.4 m3