Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB 407

Kompaktna mašina za velike poslove

JCB 407 je visokoproduktivan utovarivač-točkaš kompaktnih dimenzija, performansi, raznovrsne upotrebe, agilnosti i beskompromisne produktivnosti kao što se i očekuje od jedne JCB mašine. Opremljen motorom snage 48 kW koji isporučuje 300 Nm obrtnog momenta kojim pogoni 2-brzinsku hidrostatičku transmisiju dohvatajući visinu istovara od 2991 mm.

 

Ovaj utovarivač je sklopljen od komponenti vrhunskog kvaliteta, izuzetnog komfora i ergonomije, kao i kvaliteta izrade sa poboljšanim nivoom bezbednosti i jednostavnim održavanjem.

 

Ukratko, ovo je savršena mašine za rad sa raznim priključcima, kako na gradilištu, tako i u poljoprivredi.

JCB 407 utovarivač može biti opremljen elektronskom blokadom koja će smanjiti mogućnost da vam mašina bude ukradena.

 

Stepnici za ulazak su kombinovani sa dobro postavljenim rukohvatima tako da je rukovalac uvek oslonjen na tri tačke prilikom ulaska u kabinu ili izlaska iz nje.

 

Bez sistema za prečišćavanje izduvnih gasova, naši JCB Diesel by Kohler motori su izuzetno kompaktni i omogućavaju najbolju vidljivost. Padajuća linija poklopca motora pruža nesmetan pogled preko jer su lonac izduvnog sistema i usisni filter vazduha sklonjeni van vidnog polja.

 

Ugradili smo i dvostepenu elektronsku blokadu hidraulične brze spojke kako bi onemogućili neželjeno oslobađanje alata sa spojke tokom rada.

JCB 407 ima udobnu i prostranu kabinu sa nivoom buke manjim nego predhodni model. Pozicija rukovaoca u kabini je takva da ima optimalnu vidljivost u svim pravcima, neometanu od strane drugih komponenti kao što je izduvni sistem.

 

Podesivi stub volana se lako dovodi u pogodan položaj, a svi pokazivači i komande su na dohvat ruke i pogleda pa nije potrebno menjati položaj u sedištu za vreme rada da bi se kontrolisala mašina.

 

Sa prozorom koji se potpuno otvara na desnoj strani kabine, rukovalac može provetriti kabinu i još uvek bit zaštićen od prašine spolja.

 

Novi sistem elektronskih džojstik komandi koji je ugrađen u ovaj utovarivač je ergonomski oblikovan za lako i udobno upravljanje radnim uređajima.

Većina Tier 4F motora koristi filter čestica čađi (DPF) ili SCR što zahteva skupo održavanje sistema AdBlue fluida ili temperaturno visokootporno motorno ulje. Novom Kohler motoru projektovanom u JCB-u to nije potrebno što za posledicu ima smanjene troškove rada i održavanja. 

 

Rukovaoci i vlasnici JCB 407 utovarivača mogu dobiti sve vitalne informacije o radnim satima i greškama u radu mašine pritiskom na dugme i očitavanjem na displeju u kabini ili, po potrebi, putem JCB LiveLink telemetrijskog sistema.

 

JCB 407 ima vrtložni pred-prečistač vazduha koji poboljšava filtraciju do maksimuma i time značajno produžava radni vek filtera za vazduh.

 

Velika jednodelna hauba omogućava lak i pogodan pristup svim tačkama dnevnih provera, kao i motorskom prostoru i hladnjacima vašeg utovarivača.

Maksimalna snaga motora 48kW

Radna težina 5063kg

Zapremina standardne kašike 1,0 m3