Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB JS180

Odlična poslovna odluka

JCB JS180 je u 19-tonskoj kategoriji našeg asortimana rovokopača guseničara. Konstruisan je sa izuzetnom snagom, produktivnošću, efikasnošću, udobnošću, bezbednošću i jednostavnim održavanjem.

 

Zatvorena sekcija okretnog okvira povećava snagu i smanjuje stres. Takođe, čini ove rovokopače otpornim na oštećenja od udara. Koristili smo takođe jake delove - ustvari, po vrhunskim industrijskim standardima.

 

Istovremeno, motor ovog rovokopača je vrlo efikasni JCB EcoMAX model koji ispunjava standarde emisije Stage IV/T4F. Prednosti JS180 serije rovokopača guseničara ni tu ne prestaju.

Pre nego što kupite rovokopače guseničare, morate znati da li će biti dovoljno jaki da obave bilo koji posao koji zatražite. Srećom, sa JCB JS180, snaga i izdržljivost dolaze kao standard.

 

Mi koristimo Finite Element Analizu sa velikim bušenjem i testiranjem izdržljivosti da bi ovi rovokopači trajali duže. JCB JS180 ima ojačanu granu i strelu napravljene od čelika visoke zatezne čvrstoće, s omotačem od ploča u jednom komadu, i unutrašnjim pregradnim pločama za dugotrajnost i izdržljivosti.

 

Podvozje visoke čvrstoće rovokopača gusjeničara JS180 je potpuno zavarena X konstrukcija okvira za dugotrajnu izdržljivost, čak i u najzahtevnijim aplikacijama, a kruti gornji okvir pruža maksimalnu izdržljivost i podršku.

Ušteda novca i vremena je bitnija nego ikad, pa smo se pobrinuli da komponente JCB JS180 - uključujući i motor ECOMAX Stage IV / T4F - rade u savršenoj harmoniji. S druge strane, vi dobijate mašinu koja je efikasnija i produktivnija što je više moguće.

 

Tu je ogromna sila kidanja korpe od 119kN za vrhunsku produktivnst, a paleta JS sistema brzih spojki  omogućava brzu i laganu izmenu priključaka.

 

Istovremeno, kretanje i iskopavanje je glatko i brzo s intuitivnim višenamenskim operacijama i četiri načina rada koji omogućuju rukovaocima 19,5 tonskih rovokopača JS 180 prilagoditi performanse za bilo koju primenu.  Light, General, Heavy i Heavy + snaga pružaju optimalna podešenja za posao na dohvat ruke.

Dizajnirali smo rovokopače guseničare JCB JS180 da budu jednostavni za održavanje i lagani za servisiranje. To ih čini pristupačnim, efikasnim i visoko produktivnim.

 

Korišćenjem grafitom impregniranih bronzanih čahura na JS180, povećali smo interval podmazivanja grane i strele do 1.000 sati za normalne aplikacije.

 

JCB-ov ekran u kabini proverava nivo motornog ulja, rashladne tečnosti i sistemske greške prilikom starta.

 

Naša inovativna opcija rekalibracije omogućava EcoMAX-u da radi na gorivo nižih razreda. To znači da se JS180 može preprodati na različitim područjima, što poboljšava ostatak vrednosti.

Maksimalni kapacitet korpe 0.85 m3

Maksimalna snaga motora 93 kW

Radna težina 19398 kg