Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB JS160

Odlična poslovna odluka

JCB JS160 je u 17 tonskoj kategoriji našeg asortimana rovokopača guseničara. Konstruisan je sa izuzetnom snagom, produktivnošću, efikasnošću, udobnošću, sigurnošću i jednostavnim održavanjem.

 

Zatvorena sekcija okretnog okvira povećava snagu i smanjuje stres. Takođe, čini ove rovokopače otpornim na oštećenja od udara. Koristili smo takođe jake delove - ustvari, po vrhunskim industrijskim standardima.

 

Istovremeno, motor ovog 17 tonskog rovokopača je vrlo efikasan. JCB EcoMAX model koji ispunjava standarde emisije Stage IV/T4F bez korišćenja glomaznog DPF filtera. S druge strane, to znači da možete očekivati mnoštvo svakodnevnih prednosti koristeći rovokopač guseničar JS160 - kao što su odlična preglednost, niski troškovi održavanja i veću radnu raspoloživost. Prednosti JS160 serije rovokopača guseničara ni tu ne prestaju.

Pre nego što kupite rovokopače guseničare, morate znati da li će biti dovoljno jaki da obave bilo koji posao koji zatražite. Srećom, sa JCB JS160, snaga i izdržljivost dolaze kao standard.

 

Mi koristimo Finite Element Analizu sa velikim bušenjem i testiranjem izdržljivosti da bi ovi rovokopači trajali duže. JCB JS160 ima ojačanu granu i strelu napravljene od čelika visoke zatezne čvrstoće, s omotačem od ploča u jednom komadu, i unutrašnjim pregradnim pločama za dugotrajnost i izdržljivosti.

 

Podvozje visoke čvrstoće 17 tonskog rovokopača JS160 je potpuno zavarena X konstrukcija okvira za dugotrajnu izdržljivost, čak i u najzahtevnijim aplikacijama, a kruti gornji okvir pruža maksimalnu izdržljivost i podršku.

Ušteda novca i vremena je bitnija nego ikad, pa smo se pobrinuli da komponente JCB JS160 - uključujući i motor ECOMAX Stage IV / T4F - rade u savršenoj harmoniji. S druge strane, vi dobijate mašinu koja je efikasnija i produktivniji što je više moguće.

 

Tu je ogromna sila kidanja korpe od 119kN za vrhunsku produktivnost, a paleta JS sistema brzih spojki omogućava brzu i laganu izmenu priključaka.

 

Istovremeno, kretanje i iskopavanje je glatko i brzo s intuitivnim višenamenskim operacijama i četiri načina rada koji omogućuju rukovaocima 17 tonskih rovokopača JS 160 da prilagode performanse za bilo koju primenu.  Light, General, Heavy i Heavy + snaga pružaju optimalna podešavanja za posao na dohvat ruke.

Dizajnirali smo rovokopače guseničare JCB JS160 da budu jednostavni za održavanje i lagani za servisiranje. To ih čini pristupačnim, efikasnim i visoko produktivnim.

 

Korišćenjem grafitom impregniranih bronzanih čaura na JS160, povećali smo interval podmazivanja grane i strele do 1.000 sati za normalne aplikacije.

 

JCB-ov ekran u kabini proverava nivo motornog ulja, rashladne tečnosti i sistemske greške prilikom starta.

 

Naša inovativna opcija rekalibracije omogućava EcoMAX-u da radi na gorivo nižih razreda. To znači da se JS160 može preprodati na različitim područjima, što poboljšava ostatak vrednosti.

Maksimalni kapacitet korpe 0.85 m3

Maksimalna snaga motora 93 kW

Radna težina 18396 kg