Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB TLT35

Jedini teleskopski viljuškar na svetu sa protivtegom

TLT35 teleskopski viljuškar je jak i izuzetno svestran izvođač. Ima težinu između 5100 i 5500 kg (u zavisnosti od specifikacije), ovi industrijski viljuškari imaju moguđnost standardnog 2WD ili opcionalnog 4WD.

 

Naš teleskopski viljuškar dizajniran sa mnoštvom prednosti, ne samo zbog činjenice da zahvaljujući svom velikokm dosegu omogućava istovar samo sa jedne strane kamiona, možete uštedeti i do 50% prostora za utovar u prometnim zonama. Taj prostor, naravno, može da se iskoristi  za obeležavanje pešačkih zona.

 

Ukratko, the TLT35 teleskopski viljuškar podiže više nego što utovara; time povećava standard svim viljuškarima.

Ovaj teleskopik nudi karakterističnu uštedu i do 30% na operativnim troškovima u poređenju sa “masted” viljuškarom. Ovo je rezultat mereći karakteristično vreme, prostor, i uštedu goriva prilikom pojedinačnog utovara.

 

I do 50% utovarnog prostora može da se uštedi. Ostatak prostora može da se iskoristi za druge aktivnosti i nema potreba da korišćenjem dodatnog vremena za repozicioniranje vozila po radnom prostoru.

 

Ovi viljuškari takođe imaju benefit od brze i jednostavne promene priključaka; promena priključaka može se obaviti i za vremenski period manji od 30 sekundi, i to upravljajući iz unutrađnjosti kabine, koristeću JCB-ov “Changezee”, smanjujući ujedno i vreme i troškove flote.

“Wastemaster” teleskopik je specijalno dizajniran za industrijsku upotrebu.  On je idealno rešenje za Sektore za otpad i recikliranje zahvaljujući njegovom robusnom dizajnu, proizvodnji i viskom performansama.

 

Da bi osigurao vrhunsku zaštitu mašina koje rade u napornom, prašnjavom okruženju, JCB nudi razne “Wastemaster” opcije dodataka za svakojaku upotrebu.  Ovo podrazumeva: heavy-duty carriage, zaštitne ograde, high-level air intakes, wide-core radiator, counterweight chevrons, protivpožarni aparat, panoramski retrovizori i klimu unutar kabine.

JCB Industrija je dizajnirala četiri vrste teleskopskih viljuškara specijalno za upotrebu u “Builder Merchants” sektoru. JCB je radio vrlo blisko sa Builders Merchants Federation (BMF) da bi razvili četiri mašine, gde svaka sadrži odobrenu listu snadardne opreme. Ove mašine su bile prve koje su došle od strane saradničke dobavljačke kompanije gde ponosno nosi BMF logo.

 

Ove četiri mašine uključuju: 30DTCR 2wd, 30D4x4, 35DTCR 2wd i 35D4x4. Mašine imaju veliku korist od svog potpuno zatvorehog hidrostatičnog pogonskog sistema, kao i od moguđnosti upravljanja na 2 ili 4 točka, što im omogućava upotrebu kako na galtkim tako i na oteđanim terenskim uslovima, što je potpuno nemoguće kod konvencionlanih viljuškara.

Kapacitet na 2m dosega 2400 kg

Maksimalni kapacitet dizanja 3500 kg

Maksimalni doseg 4.4 m