Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB TLT30

Jedini teleskopski viljuškar na svetu sa protivtegom

TLT30 viljuškar sa protivtegom je jak i veoma svestran izvođač sa težinom od 5380 kg. Ovi industrijski viljuškari imaju moguđnost diesel (30D 2x4) motora ili LPG (30G 2x4) motora, a “High Lift” (30D HL 2x4) model čak i 4WD (30D 4x4) motora.

 

Maksimalni kapacitet dizanja je 3,000 kg sa maksimalnim visinskim dosegom od 5.15 m i maksimalnim dosegom unapred of 3.32 m.

JCB TLT30 produktivnost zasluđna je ”Telescopic” boom-u.

 

Ovaj teleskopik nudi karakterističnu uštedu i do 30% na operativnim troškovima u poređenju sa “masted” viljuškarom. Ovo je rezultat mereći karakteristično vreme, prostor, i uštedu goriva prilikom pojedinačnog utovara.

 

I do 50% utovarnog prostora može da se uštedi. Ostatak prostora može da se iskoristi za druge aktivnosti i nema potreba da korišćenjem dodatnog vremena za repozicioniranje vozila po radnom prostoru.

 

Ovaj teleskopik često može da radi posao koji obavlja 5 mašina na terenu -  Konvencionalan tipičan viljuškar, Skid Steer utovarivač, Compact Telescopic Handler, Viljuškar za nepristupačne terene, Kompaktni utovarivač. Ovo vam može znatno smanjiti broj vama potrebne flote kao i visinu operativnih troškova.

“Wastemaster” teleskopik je specijalno dizajniran za industrijsku upotrebu.  On je idealno rešenje za Sektore za otpad i recikliranje zahvaljujući njegovom robusnom dizajnu, proizvodnji i viskom performansama.

 

Da bi osigurao vrhunsku zaštitu mašina koje rade u napornom, prašnjavom okruženju, JCB nudi razne “Wastemaster” opcije dodataka za svakojaku upotrebu.  Ovo podrazumeva: heavy-duty carriage, zaštitne ograde, high-level air intakes, wide-core radiator, counterweight chevrons, protivpožarni aparat, panoramski retrovizori i klimu unutar kabine. 

JCB Industrija je dizajnirala četiri vrste teleskopskih viljuškara specijalno za upotrebu u “Builder Merchants” sektoru. JCB je radio vrlo blisko sa Builders Merchants Federation (BMF) da bi razvili četiri mašine, gde svaka sadrži odobrenu listu snadardne opreme. Ove mašine su bile prve koje su došle od strane saradničke dobavljačke kompanije gde ponosno nosi BMF logo.

 

Ova četiri teletraka uključuju: 30DTCR 2wd, 30D4x4, 35DTCR 2wd i 35D4x4. Mašine imaju veliku korist od svog potpuno zatvorehog hidrostatičnog pogonskog sistema, kao i od moguđnosti upravljanja na 2 ili 4 točka, što im omogućava upotrebu kako na galtkim tako i na oteđanim terenskim uslovima, što je potpuno nemoguće kod konvencionlanih viljuškara.

Kapacitet na 2m dosega 2000 kg

Masimalni kapacitet podizanja 3000 kg

Maksimalni doseg 5.15 m