Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB TLT25

Jedini teleskopski viljuškar na svetu sa protivtegom

Ovaj najkompaktniji teleskopik u našem opsegu, poznati TLT25, je snažan i izuzetno svestran izvođač . TLT25 nudi maksimalni kapacitet dizanja od 2500 kg, podižući i do 4400 kg. JCB 25D može podići 2500 kg na visinu od 4 m, kao i 1400 kg na 2 m dosega i to ka suprotnoj strani kamiona na koji tovari. Kompaktan dizajn čini ga idealnim za rad u uskim oivičenim prostorima.

 

JCB Teletruk je osnažen dizel motorom Perkins 37 kW (50 hp) ili GM 43 kW (57 hp).

 

Mogući modeli su: TLT 25D Heavy Lift, TLT 25D TCR, TLT 25G Heavy Lift, TLT 25G TCR.

JCB TLT25 - ova produktivnost se oslanja na “teleskopski” boom.

 

Ovaj teleskopik nudi karakterističnu uštedu i do 30% na operativnim troškovima u poređenju sa “masted” viljuškarom. Ovo je rezultat mereći karakteristično vreme, prostor, i uštedu goriva prilikom pojedinačnog utovara.

 

I do 50% utovarnog prostora može da se uštedi. Ostatak prostora može da se iskoristi za druge aktivnosti i nema potreba da korišćenjem dodatnog vremena za repozicioniranje vozila po radnom prostoru.

 

Ovaj teleskopik često može da radi posao koji obavlja 5 mašina na terenu -  Konvencionalan tipičan viljuškar, Skid Steer utovarivač, Compact Telescopic Handler, Viljuškar za nepristupačne terene, Kompaktni utovarivač. Ovo vam može znatno smanjiti broj vama potrebne flote kao i visinu operativnih troškova.

Svaki napor učinjen je da se obezbedi ergonmija ovog telekopika, obezbeđujući superiornu udobnost rukovaocu tokom radnog dana, što omugućava da dobijete maksimalnu produktivnost ove jedinstvene višenamenske mašine.

 

Upravljačke kontrole su same po sebi ergonomski dizajnirane pri čemu je svaka komanda pristupačna, i monitor je lako očitljiv na svakojakom osvetljenju. JCB Teletruk takođe poseduje multifunkcionalnu kontrolnu ručicu.

 

Ovaj teleskopik nudi nekoliko vrsta kabina, od proste kupolaste kabine do potpuno zastakljene opcije kabina, obezbeđujući najudobnije radne uslove pri svakim vremenskim i drugim uslovima.

Bez klasičnog zakljanjanja vidnog prostora ispred rukovaoca, ovaj teleskopik ima univerzalnu opciju “boom”-a sa bočne strane što znatno unapređuje vidljivost. Teleskopski doseg unapred vam omogućava da istovarite kamion sa njegove bočne strane, tako da nema potrebe za kretanjem viljuškarom od jedne do druge strane kamiona, šime se dodatno pruža sigurnost pešacima tako što ih ne ugrožava svojim kretanjem.

 

Kada kamion za dostavu mora da bude parkiran na ivičnjaku, Teletruk može izneti sav teres sa jedne strane tako da nema potrebe za kretanjem po glavnom putu.

 

Ulazak i izlazak sa ovog teleskopika je takođe bezbedan i jednostavan, zahvaljujući širokom stepeništu i velikim ručkama na kabini.

Kapacitet na 2m dosega 1275/1400 kg

Maksimalni kapacitet podizanja 2500 kg

Maksimalni doseg 4.0 m