Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB TM320

Utovarivač sa prednostima teleskopika

Sa zglobnim upravljanjem, teleskopom i velikim izborom priključnih alata, JCB TM320 je superiorno produktivna mašina. Ukratko, TM320 kombinuje mogućnosti utovarivača-točkaša sa prednostima telehendlera što daje veliku raznovrsnost upotrebe.

 

Pogoni ga super-efikasni JCB EcoMax motor snage 93kW koji isporučuje visok obrtni moment na malom broju obrtaja radi smanjenja potrošnje goriva. TM320 ima centralni oscilatorni zglob sa uglom zakretanja od +/- 10o i stalni pogon na sva 4 točka radi postizanja izuzetnih performansi u svim uslovima rada. „Z“ kinematika utovarnog dela daje ogromnu silu kidanja na kašici i obilje snage za rad sa priključnim alatima.

 

JCB Powershift menjač sa 6 stepeni prenosa i Torquelock automatikom za direktan prenos obrtnog momenta na diferencijale, kao i transmisione komponente koje su vodeće u klasi, daju visoku produktivnost i efikasnost rada mašine.

 

Sve navedene karakteristike dopunjuju dohvat napred od 3m, kapacitet dizanja od 3,2 tone i visina dizanja od 5,2m.

JCB TM320 teleskopski utovarivač-točkaš smo konstruisali da bude superiorno produktivna mašina. Sa hidrauličnim sistemom  promenljivog protoka maksimalnog kapaciteta 140 l/min i proporcionalnim komandama za priključne alate, TM320 može da obavi ozbiljno teške poslove.

 

EcoMAX motor snage 93 kW je visokoefikasan, isporučujući maksimalnu snagu i obrtni momenat pri niskim obrtajima radi najekonomičnije moguće potrošnje goriva. Kada se tome dodaju šestostepena Powershift transmisija, servo komande i stalni pogon na sva 4 točka, rad sa hvatačem silaže ili utovar sabijenog đubriva postaju mnogo lakši.

 

JCB TM320 teleskopski utovarivač-točkaš se ne oseća kao kod kuće samo na farmi. Sa selektivnim režimima rada i atomatskim šaltanjem, Powershift transmisija pruža i mnogobrojne mogućnosti upotrebe i u građevinskom sektoru. I ne samo to, već je tu i Torquelock sistem koji obezbeđuje direktan prenos obrtnog momenta sa motora na diferencijale u brzinama od 4 do 6, što daje izuzetnu iskorišćenost snage prilikom vožnje mašine.

 

Veliki broj priključaka i nosača alata koji se mogu koristiti znače da možete obaviti više različitih poslova sa jednom mašinom.

 

Veliki rezervoar za gorivo od 160 litara produžava interval rada mašine između dosipanja goriva dok kapacitet dizanja od 3,2 tone čini da TM320 možete lakše prilagoditi svojim potrebama.

TM320 smo konstruisali da pruži maksimalnu produktivnost kroz komfornu, laku upotrebu i sigurno i jednostavno održavanje.

 

Komande su logične za upotrebu i ergonomski postavljene unutar prostrane kabine sa luksuznim i potpuno podesivim sedištem i standardnim klima-uređajem. Kabina je odlično provetrena, sa mnogo mesta za odlaganje raznih stvari, a tu su i stepenici sa nagibom ka mašini i dobro pozicionirani rukohvati za bezbedan i lak pristup kabini.

 

Tu je i superiorna preglednost u svim pravcima zahvaljujući centralno postavljenom sedištu, vertrobranu iz jednog dela, nisko postavljenoj vezi teleskopa i mašine, kao i uskim stubovima kabine.

Maksimalna snaga motora 93 kW

Maksimalni kapacitet dizanja 3200 kg

Maksimalna visina dizanja 5,2 m