Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB TM320 Wastemaster

Kombinacija snage, produktivnosti i manevrisanja

TM320WM je projektovan i izrađen iz početka da donese snagu i moć koju tražite od zglobnih mašina. Nema kompromisa. Kombinujući snagu, produktivnost i manevrisanja zglobnog utovarivača na točkovima sa prilagodljivošću, dometom teleskopske strele i visinom podizanja tereta, JCB je proizveo zglobne utovarivače na točkovima koje je teško je prevazići.

 

Stres ispitivanja kroz spektar ciklusa koji se odvijaju tokom radnog veka radi simulacije najtežih situacija iskopavanja i istovara uveravaju vas da možete da budete sigurni u pouzdane performanse kroz hiljade radnih sati.

Čvrst, u obliku inverznog U, potiskivač strele montiran je na stub utovarivača i obložen je zavarenim pločama, za vrhunsku izdržljivost i rad u svim uslovima.

 

JCB proizvodi svoje hidraulične cilindre, kabine, osovine, sisteme prenosa i motore – sve projektovane da rade u savršenoj harmoniji, za optimalnu pouzdanost.

 

Paket zaštite od oštećenja TM320WM obuhvata zaštitu prednjih i gornjih stakala, zaštitu za svetla, čelične branike, zaštitu prednjeg dela šasije, i ploče za potpunu zaštitu hodnog stroja koje štite mašinu od udara.

TM320WM uvodi naš EcoMAX T4i 4,4 litarski motor sa varijabilnom geometrijom turbine čime su povećane performanse pri malom broju obrtaja motora radi ubrzanja ciklusa rada i povećanja vučne snage .

 

Dodatna prednost TM zglobnog upravljanja je ugrađeno bočno pomeranje čime je olakšano pozicioniranje radnih elemenata i precizan istovar.

 

TM320WM će vam pružiti vrhunske karakteristike vuče i performansi u svim uslovima, sa izborom diferencijala sa blokadom ili povećanim unutrašnjim trenjem i pogonom na sva četiri točka kao standard.

 

Pomoćna hidraulika TM320WM sa varijabilnim protokom je jednostavna za korišćenje i projektovana da maksimizuje produktivnost i efikasnost.

Kabina TM320WM je prostrana, sa visokim centralno postavljenim sedištem i uz nisko postavljen stožer strele pruža neometan pregled 360º.

 

Potpuno podesiv teleskopski stub upravljača omogućuje fino podešavanje položaja za upravljanje, a udobno mehaničko ili vazdušno oslanjanje sedišta pruža istinski komfor.

 

Neprekidnim tokom hidraulike intuitivno se upravlja, sa prikazom brzine protoka u kabini i može da se podešava tokom rada.

 

Džojstik, montiran na sedištu, omogućuje promene stepena prenosa, za lakoću korišćenja i poboljšanu višefunkcionalnost.

Maksimalna snaga motora 93 kW

Maksimalna težina tereta 3200 kg

Maksimalna visina podizanja 5.2 m