Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB TM220

Kompaktan, efikasan i prilagodljiv

TM220 je kompaktan, viskoproduktivan i prilagodljiv teleskopski utovarivač na točkovima, sa prepoznatljivom JCB teleskopskom strelom za visoko podizanje tereta. Opremljen je motorom snage 55,4 kW koji proizvodi obrtni moment 300 Nm i koji pokreće 2-stepenu hidrostatičku transmisiju za maksimalnu visinu podizanja 4562 mm.

 

Ovaj utovarivač osim komponenti visokog kvaliteta donosi komfor sa ergonomskim karakteristikama, izvanredan kvalitet izrade sa strogo izvedenim nivoima bezbednosti i jednostavnim servisiranjem.

 

Ukratko, ovo je perfektan alat za podizanje tereta u poljoprivredi i građevinarstvu.

JCB TM220 teleskopski utovarivač opremljen je prostranom i udobnom kabinom sa višim nivoom zaštite od buke od našeg prethodnog modela. Radni položaj je projektovan za optimalan, sveobuhvatan pregled koji ne ometaju komponente poput cevi izduvnog sistema.

 

Naš podesiv, teleskopski stub upravljača lako se podešava, a svi pokazivači neophodni za rad ovog utovarivača nalaze se u blizini sedišta i nema potrebe da se traže tokom rada.

 

 

Ovaj kompaktni utovarivač opremljen je ergonomski projektovanim sistemom kontrole sa džojstikom, za udoban i intuitivan rad.

JCB TM220 teleskopski utovarivač na točkovima opremljen je novom opcijom, imobilajzerom koji može da pomogne u  sprečavanju krađe.

 

Bez tretmana izduvnih gasova, naši Kohler JCB dizel motori su ekstremno kompaktni i obezbeđuju beskompromisnu preglednost. Koso spuštajući poklopac motora omogućuje neometan pregled okolnog prostora gde su cevi izduvnog sistema i filter usisnog sistema sklonjeni van pogleda.

 

Na TM220 utovarivaču montirali smo quickhitch dvostepeni sistem izolacije radi sprečavanja nekontrolisanog oslobađanja tereta.

Operateri JCB TM220 teleskopskog utovarivača na točkovima mogu da dobiju značajne informacije poput vremena rada mašine, potrošnje goriva i upozorenja na greške, pritiskom tastera na displeju u kabini i putem JCB LiveLink sistema telematike.

 

Veliki jednodelni poklopac motora omogućuje brz i prikladan pristup svim mestima za dnevne provere, kao i motoru i sistemu hlađenja vašeg teleskopskog utovarivača.

 

Stilizovana, moderna instrument tabla kombinuje analogne pokazivače i LCD displej u boji – ovde mogu da se prikažu podaci o stanju mašine, potrebe za servisiranjem, o radu i drugi podaci.

Max. snaga motora 56 kW

Max. kapacitet podizanja 2200 kg

Max. visina podizanja 4.562 m