Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB TM180

Produktivan teleskopik na točkovima sa kompaktinim dimenzijama

TM180 je kompaktan, viskoproduktivan i prilagodljiv teleskopski utovarivač na točkovima, sa prepoznatljivom JCB teleskopskom strelom za visoko podizanje tereta. Opremljen je motorom snage 48 kW koji proizvodi obrtni moment 300 Nm i koji pokreće 2-stepenu hidrostatičku transmisiju za maksimalnu visinu podizanja 4534 mm.

 

Ovaj utovarivač osim komponenti visokog kvaliteta donosi komfor sa ergonomskim karakteristikama, izvanredan kvalitet izrade sa strogo izvedenim nivoima bezbednosti i jednostavnim servisiranjem.

 

Ukratko, ovo je perfektan alat za podizanje tereta u poljoprivredi i građevinarstvu.

JCB i Kohler su proizveli izvanredan kompaktni motor za utoarivačena točkovima TM180. Njegov IIIB/Tier 4 Final kompatabilan je korišženjem DOC-a, dok snaga i obrtni momenat male snage štedi gorivo. Dimenzije su kompaktne za male okretne krugove.

 

Hidrostatički pogon čini tesleskopski utovarivač TM180  veoma jednostavnim za rad, čak i neiskusne. To znači da postoji manji rizik od prekomerne potrošnje goriva usled preopterećenja mašine.

 

TM180 ima novu opciju za veliku brzinu - to mu omogućava maksimalnu brzinu od 35 km/h. Snaga se efikasno prenosi na tlo kroz inovativnu šasiju, sa savršenom harmonijom izmedju komponenti.

 

JCB TM180 je veoma prilagodljiv utovarivač, konstruisan  za mnoge zadatke sa puno opcija i veliki izbor lako zamenljivih priključaka -  za stvaranje savršenog rešenja za vaše potrebe.

 

Ukoliko se vaš teleskopski utovarivač na točkovima opremi novom opcijom za vuču - dobićete vučnu šipku pomoću zadnje elektrike i hidraulike, što će vam omogućiti opterećenje prikolice do 3,5t ili nošenje priključke pozada kao što je rasipač soli. 

 

JCB utovarivači su još raznovrsniji kada zajedno koristite prednje i zadnje priključke. Možete, na primer spojiti plug za sneg napred i pozadadi rasipač soli.

Na teleskopskom utovarivaču TM180, korišćene su samo najfinije komponente motora, pogonske jedinice i osovine na teleskopskom utovarivaču TM180, od ​​dobavljača kao što su DANA i Bosch.

 

Shvatamo kako je teško rukovati sa čvrstim materijalima, tako da koristimo centralni spoj za teške uslove koji oscilira kroz ± 40 °. Precizna obrada obezbeđuje visoke tolerancije i tačnu lokaciju pinova na ovim utovarnim lopatama.

 

U praksi je  dokazano da  ruka na teleskopskom utovarivaču TM180 je izuzetno izdržljiva, sa velikim preklopnim spojevima, velikom otpornošću na podmazivanje, teškim U-profilom i snažnom tačkom montiranja na šasiju.

Maksimalna snaga motora 48 kW

Maksimalna težina podizanja 1800 kg

Maksimalna visina podizanja 4.534 m