Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB 560-80

Izdržljiv telehendler – kapacitet 6t, dohvat 8m

JCB 560-80 telehendler је mašina sa najvećim kapacitetom podizanja u segmentu teleskopskih viljuškara. Sa impresivnim podiznim kapacitetom od 6000 kg i snažnim ECOMAX motorom, operativne mogućnosti su veće nego ikad. Opciona kašika od 5m3 pruža odlično rukovanje rasutim materijalom i ona doprinosi boljim radnim karakteristikama.

 

Da bi razvili potpuno novi 560-80 telehendler, koristili smo iskustva klijenata. Zbog toga, ovaj telehendler je obogaćen kombinacijom snage, produktivnosću, manevrisanjem, efikasnošću, izdržljivošću, udobnošću, sigurnošću, kao i niskom cenom.

 

Naravno, JCB telehendleri su jaki i prepoznatljivi- kao svetski broj 1 naši teleskopski viljuškari su uvek traženi i veoma dragoceni.

4WD je standardna oprema, tako da je dobra vuča osigurana za vaš Loadall. Opciono može imati i 2WD koji se pali na prekidaču, smanjujući habanje pneumatika i potrošnju goriva pri vožnji po putu. Za najbolju vuču, izaberite opciju ograničenog diferencijala klizanja (LSD).

 

Kako bismo još više unapredili produktivnost, ugradili so “Pomoćno dugme za odzračivanje” za bržu razmenu alata na prednjoj hidraulici.

 

Loadall-i imaju tri opcije upravljanja. Postoji upravljanje sa pogonom na 2 točka, što se koristi prilikom većih brzina kada se upravlja po putu; upravljanje sa pogonom na 4 točka što je idealno za uske terene; i “crab-steer” za lako manevrisanje blizu zidova ili građevina. Rukovaoc može menjati ove opcije prilikom vožnje bez potrebe za ispravljanjem točkova.

 

Ovaj Loadall je neverovatno pokretan; kompaktna međuosovinska osnova i veliki ugao dosega štedi vaše vreme, i to najviše u momentima kada je prostor za manevrisanje ograničen.

Ugradili smo naš invertovani boom U-oblika pritisnut potpuno zavarenim zatvaračima i velikim preklopima preko 1.0m. Za dodatnu snagu, smanjili smo broj zglobova i opterećenih tačaka duž našeg celog nosača booma kao i jednodelne ploče za zatvaranje.

 

Velike noseće osovine pomažu našim Loadall-ima da apsorbuju ogromna opterećenja nastala tokom dugotrajnog rukovanja mašinom pri prenosu velikih tereta. Zaključavanje položaja ključa zadržava nagib i produženu ruku kako bi još više unapredili integritet mašine.

 

Iz razloga što pravimo sopstvene hidraulične rampe, kabine, transmisije, motore, šasije i grane, JCB Loadall-i poseduju harmoniju ključnih komponenti, donoseći time optimizovanu pouzadnost i performanse. 

 

Novi strožji program testiranja ove linije Loadalla, uključio je produženo naponsko opterećenje šasije, bumova i drugih ključnih komponenti, kao i ponovnu upotrebu prenosa na više hiljada ciklusa i intenzivan rad na putu.

Svaka dnevna kontrola kao i tačke za podmazivanje lako se mogu locirani sa zemlje; naručite kao opciju naš centralni sistem za podmazivanje za još brže i lakše servisiranje.

 

Poklopac motora se otvara i zatvara pomoću cilindara sa gasom, a servisni prostor je veliki i širok za dobar pristup motorima. Akumulator je zaštićen zabravljenim vratima, što svakako omogućava jednostavan prilaz samoj bateriji.

 

Sistem suvog podmazivanja osiguravaju da klizajuće površine duže traju, sa servisnim intervalom od 500 sati.

 

Filteri na ovim Loadall-ima (za ulje, hidrauliku i gorivo) su centralno locirani za brzo, i lako servisiranje. Filter vazduha je takođe lako pristupačan, i njegov dizajn od dva elementa olakšava njegovo čišćenje.

Najveća snaga motora 93 kW

Najveći kapacitet dizanja 6000 kg

Najveći doseg dizanja 8.1 m