Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB 550-80

Sa performansama za teške uslove rada u industriji

JCB 550-80 je najmoćniji telehendler koji smo izgradili. Pokreće ga naš novi ECOMAX motor, koji je usmeren za maksimalnu snagu, kapacitet i produktivnost.

 

EcoMAX zadovoljava norme STAGE IIIb/Tier 4i, bez upotrebe glomaznog DPF filtera, što donosi pogodnosti kao što su bolja vidljivost, niže troškove rada, kao i veću spremnost za rad. Kao odgovor na povratne informacije, mi smo opremili povezivanje sa  Z-bar (formiranjem naše najteže teleskopske strele), i kao rezultat postigli ogromnu silu probijanja.

 

Zatim tu je i naš novi brzi- povratni tok ulja, koji skraćuje vreme ciklusa, i ubrzava spuštanje i povlačenje strele.

550-80 telehendler je izuzetno okretan. Kompaktno međuosovinsko rastojanje, i veliki ugao okretanja štedi dragoceno vreme u transportu. 

 

Naša strategija vertikalne integracije, brine o otome da motor, menjač, hidraulične pumpe i kabina svakog teleskopskog viljuškara rade u savršenoj harmoniji. Ove ključne komponente su stoga od strane JCB-a dizajnirane za minimalni kompromis, i optimalne perfomanse.

 

Novo z-bar povezivanje daje 6,7t silu probijanja kašike na 550-80, dok promenljiva brzina ventilatora za hlađenje i hidraulična regeneracija sistema povećavaju efikasnost.

JCB-ov Ecomax motor, može da isporuči velike nivoe snage i obrtnog momenta, čak i pri brzinama motora nižim od 1400-1600rpm, što znači da JCB-ov građevinski telehendler može da obezbedi usklađivanje prenosa i hudraulike sa smanjenom potrošnjiom goriva. 

 

Zato što Ecomax ne koristi tretman izduvnih gasova, ne trebaju mu skupa ulja za podmazivanje ili  AdBlue, čime se štedi na troškovima servisiranja. Pošto je Ecomax motor prilagođen da radi sa nižim kvalitetom goriva, 550-80 se može prodavati na različitim teritorijama. 

 

JCB 550-80 telehendler ima velike prednosti u mnogim aspektima, naročito finansijskim zbog ogromne globalne potražnjw, kao i zbog legendarne produktivnosti i vrhunskog kvaliteta izrade koje ga čine visoko cenjenom mašinom na tržištu polovne mehanizacije. 

Sve dnevne provere i podmazivanja na 550-80 telehendleru, mogu biti izvedena u nivou zemlje; motorno ulje, filteri hidraulike i goriva, su centralno smešteni radi lakšeg pristupa. Filter vazduha je takođe lako dostupan i lako se čisti. 

 

Za brzi i laki pregled  3 strane motora, ovaj telehendler ima veliki široki servisni poklopac kome se pristupa uz pomoć asistencije gasnog amortizera. 

 

Suvi sistem podmazivanja kod 550-80 podrazumeva korištenje izuzetno izdržljivih čaure, sa servisnim intervalima od 500 sati- u poređenju sa oko 250 sati kod konkurentskih mašina.

 

Maksimalna snaga motora  93kW 

Maksimalni kapacitet dizanja  4999 kg 

Maksimalna visina podizanja  8,1 m