Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB 550-80 Wastemaster

Najmoćniji telehendler za reciklažu

JCB 550-80 Wastemaster je najmoćniji telehender koji smo napravili. Pokreće ga naš novi Ecomax motor, koji je usmeren za maksimalnu snagu, kapacitet i produktivnost. 

 

EcoMAX zadovoljava norme STAGE IIIb/Tier 4i, bez upotrebe glomaznog DPF filtera, što donosi pogodnosti kao što su bolja vidljivost, niže troškove rada, kao i veću spremnost za rad. Kao odgovor na povratne informacije, mi smo opremili povezivanje sa  Z-bar (formiranjem naše najteže teleskopske strele), i kao rezultat postigli ogromnu silu probijanja.

 

Posebna Wastemaster specifikacija zanči da je opremljen sa dodatnom zaštitom za mašinu, kao i poboljšanom hidraulikom. 

Teleskop na 541-70 WASTEMASTER je postavljen nisko u šasiji, obezbeđujući čvrstu strukturu i maksimum bočne vidljivosti. Hidraulični vodovi su postavljeni kroz teleskop radi maksimalne zaštite, dok preklapanje segmenata teleskopa do 1.0m obezbeđuje najveću čvrstoću i izdržljivost.

 

Bočno postavljen poklopac motora kao i sklopiva zadnja svetla su dizajnirani tako da se izbegne šteta na vašem telehendleru.

 

Strogi program testiranja novog 541-70 WASTEMASTER teleskopika uključuje produženo visoko opterećenje šasije, teleskopa i drugih ključnih komponenti uz više hiljada puta ponovljene radne cikluse.

Novi instrumenti i TFT ekran visoke rezolucije formiraju intuitivni raspored u automobilskom stilu u kabini novog 550-80 Wastemaster telehendlera, dok su prekidači sa pozadinskim osvetljenjem kristalno jasni u mraku. 

 

Novi spoljašnji izgled 550-80 Wastemaster telehendlera, nije samo kozmetički: ventilator za hlađenje je sada pod uglom prema gorre, što značajno sprečava skupljanje i nagomilavanje prašine. 

 

Poboljšanim izgledom zadnjeg stakla, prašina i prljavština ostaju izvan kabine 550-80 Wastemaster telehendlera.

 

Kabina je jedna od najvećih, nizak nivo buke, odličan protok vazduha, ventilacija, odmagljivanje; opciono klima uređaj; podesiv stub volana i opciono suspenziono sedište rukovaoca.

 

Ventili (HBCV) na krajevima creva, sprečavaju veću havariju u slučaju pucanja creva, i JCB adaptivna kontrola preopterećenja se automatski aktivira i pomaže u održavanju stabilnosti vašeg 880-80 Wastemaster telehendera. 

 

Bezbednosni prekidač u sedištu 541-70 WASTEMASTER-a onemogućava kretanje napred i nazad kada rukovalac napusti svoje mesto; ovo sprečava nenamerno pokretanje mašine.

 

JCB 550-80 Wastemaster dolazi opremljen sa punim setom  bočnih i zadnjih retrovizora za maksimalnu vidljivost i bezbednost. Za dodatnu sigurnost, tu je i alarm za vožnju unazad, kao standardna opcija. 

Maksimalna snaga motora  93kW 

Maksimalni kapacitet dizanja  4999 kg 

Maksimalna visina podizanja  8,1 m