Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB 541-70 Wastemaster

Namenjen za industriju reciklaže i upravljanja otpadom

JCB 541-70 Wastemaster je veliki telehendler koji koristi naš nagrađivani EcoMAX motor i konstruisan je na šasiji dizajniranoj za veliku nosivost i stabilnost.

 

EcoMAX zadovoljava nivo IIIB/Tier 4i standard bez upotrebe glomaznog DPF sistema, a posledica toga su pogodnosti kao što su povećana vidljivost, niski troškovi korišćenja i više efektivnog rada. Da bi se produktivnost još povećala, tu je ventilator hladnjaka promenljive brzine na 81kW i 93kW motorima, savršeno usklađeni pogonski mostovi i transmisija u potpunosti proizvedeni u JCB-u, i visokoefikasne kočnice. Posebna Wastemaster specifikacija znači da je mašina opremljena sa dodatnim sistemima zaštite i poboljšanom hidraulikom.

JCB 541-70 Wastemaster Loadall je opremljen telskopom od presovanog čelika u obliku obrnutog slova „U“ sa potpuno zavarenim završnim pločama. Za dodatnu snagu teleskopa, smanjen je broj spojeva i slabih tačaka duž celog teleskopa sve do jednodelne završne ploče.

 

Teleskop na 541-70 WASTEMASTER je postavljen nisko u šasiji, obezbeđujući čvrstu strukturu i maksimum bočne vidljivosti. Hidraulični vodovi su postavljeni kroz teleskop radi maksimalne zaštite, dok preklapanje segmenata teleskopa do 1.0m obezbeđuje najveću čvrstoću i izdržljivost.

 

Strogi program testiranja novog 541-70 WASTEMASTER teleskopika uključuje produženo visoko opterećenje šasije, teleskopa i drugih ključnih komponenti uz više hiljada puta ponovljene radne cikluse.

JCB EcoMAX motor prizvodi veliku snagu i obrtni momenat već na 1400 do1600 obrtaja u minuti, što znači da JCB Construction Loadall pruža ekonomičan rad sa savršeno usklađenim parametrima transmisije i hidraulike.

 

JCB 541-70 Wastemaster telehendler ima velike prednosti u mnogim aspektima, naročito finansijskom zbog ogromne globalne potražnje, kao i zbog legendarne produktivnosti i vrhunskog kvaliteta izrade koje ga čine visoko cenjenom mašinom na tržištu polovne mehanizacije.

 

Naši Wastemaster Telehendleri podižu izdržljivost na novi nivo. Dodatno zaštićena kabina i osvetljenje su standard, kao i dodatna zaštita donjeg postroja koji štite i vašu investiciju i vaše operatere.

Za brz, lak i bezbedan pristup kabini, JCB 541-70 Wastemaster ima tri tačke na koje se oslanja rukovalac u svakom trenutku pristupa kabini.

 

Bezbednosni prekidač u sedištu 541-70 Wastemaster-a onemogućava kretanje napred i nazad kada rukovalac napusti svoje mesto; ovo sprečava nenamerno pokretanje mašine.

 

541-70 Wastemaster ima fabrički imobilajzer u naslonu za ruke koji nakon određenog perioda neaktivnosti gasi motor. Izaberite svoj metod za aktiviranje između jedinstvenog kodiranog ključa ili šifre od 4 cifre na tastaturi.

 

Osvetljeni prekidači su jasno vidljivi, čak i noću ili u uslovima smanjene vidljivosti.

Maksimalna snaga motora 81 kW

Maksimalni kapacitet dizanja 4100 kg

Maksimalna visina podizanja 7 m