Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB 540-200

Osvojite dužinu više

JCB 540-200 Loadall, teleskopski dostavljač  je zaista vodeća mašina u industriji, nudi neverovatan dohvat, 20m visina dizanja, pogodan za sve terene i teleskopom koje se proporcionalno izvlači/uvlači. Sve to ga čini vrlo efikasnom alternativm roto ili mobilinim dizalicama, i savršenim dodatkom svakoj rental ili floti kupaca. Ne samo to, odlikuju ga takođe nenadmašna upravljivost, kvalitet izrade i udobnost rukovaoca. 

 

Kao i svi JCB Teleskopski dostavljači, i 540-200 je takođe bez premca u standardnoj produktivnosti, efikasnosti, sigurnosti i upotrebljivosti.

Osovina za teške uslove rada pomaže JCB 540-200 Građevinskom teleskopskom dostavljaču da apsorbuje ogromna naprezanja koja nastaju tokom kontinuirane manipulacije teških materijala, dok šasija koja je potpuno zavarena u jednom komadu, ima maksimalnu čvrstoću i minimalnu težinu.

 

Tu je jaka presovana grana U preseka, sa potpuno zavarenom pokrivnom pločom. Za dodatnu snagu, postoje preklapanja grane velika do 1.0m; takođe smo smanjili broj spojeva i tačaka naprezanja na našem integrisanom vrhu grane i jednodelnoj pokrivnoj ploči.

Inovativna JCB Clean Burn tehnologija, pomoću koje EcoMAX ispunjava T4F / Stepen IV propise, koristeći trajno zatvoreni SCR sistem, umesto sistema za tretman izduvnih gasova poput DPF filtera. Prednost se ogleda u činjenici da ne morate brinuti o visokim troškovima i vremenu potrebnom za  regeneraciju i zamenu DPF filtera.

 

JCB teleskopski dostavljači ispunjavaju dokazane zahteve, podržane legendarnom produktivnošću i kvalitetom izrade, osiguravajući visok ostatak vrednosti širom sveta. EcoMAX se može prilagoditi kako bi radio na gorivo nižeg kvaliteta, što Građevinskim teleskopskim dostavljačima olakšava ponovnu prodaju na različitim područjima, čineći ostatak vrednosti još većim.

Svojim izvanrednim mogućnostima prednjeg dosega (200kg na 15.9m, 1500kg na 8.9m), JCB 540-200 nudi produktivnu podršku tokom gradnje, dosegnuvši sa lakoćom preko tipičnih građevinskih temelja.

 

Naš inovativni dizajn 5-delnog teleskopa kombinuje hidraulički cilindar i lance za izvlačenje ili uvlačenje svih sekcija proporcionalno, u jednom brzom i glatkom pokretu. Pritom, to se sve radi pomoću samo jedne ručice.

 

Zahvaljujući njihajućoj šasiji, možete održati ravnim 540-200 i na neravnom terenu. Noge stabilizatora takođe pružaju širok oslonac, kako bi se povećala sigurnost rukovaoca i nosivost tokom operacije dizanja.

Maksimalna snaga motora 93 kW

Maksimalna nosivost 4000 kg

Maksimalno visina dizanja 20 m