Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB 540-170

Najjači kandidat - napravljen od strane JCB-a za JCB

Ovde u JCB-u smo konstantno razvijali koncept teleskopskog dostavljača otkad smo ga uveli davne 1977. Najnoviji 540-170 Loadall je oličenje tog procesa, razvijen kako bi se zadovoljile potrebe podjednako iznajmljivačkih kompanija i izvođača, kao i da se nosi sa jedinstvenim zahtevima bilo kojeg gradilišta. Ogroman dohvat i kompaktne dimenzije, kao i nenadmašna upravljivost, kvalitet izrade i udobnost operatera su samo početak.

 

Kao i svi JCB Teleskopski dostavljači, i 540-170 poseduje nenadmašnu produktivnost, efikasnost, bezbednost i upotrebljivost kao standard.

Vodeća u klasi, JCB hidraulika proizvodi najbrži vremenski ciklus, osiguravajući najefikasnije podizanje, izvlačenje i guranje. Ventilator varijabilne brzine hlađenja automatski reaguje na temperaturu okoline, prilagođavajući  brzine ventilatora za maksimalnu ekonomičnost i minimalnu buku.

 

JCB 540-170 Construction Loadall teleskopik krasi odlična upravljivost i velika brzina kretanja po gradilištu, zahvaljujući kompaktnom međuosovinskom razmaku i blokadi upravljanja pod velikim uglom.

 

Sa pogonom na 4 točka kao standardom, imaćete dobre performanse vuče i prijanjanja čak i u mekanim, blatnjavim područjima. Može se izabrati i pogon na 2 točka, kako bi se smanjilo trošenje guma i potrošnja goriva.

 

Multifunkcionalna servo kontrola putem jedne ručice, omogućava brzo i precizno postavljanje pred teretom. Kontrolisanje pravca 540-170 Loadalla je takođe lako,  samo pritiskom prekidača.

LED ekran na JCB 540-170 Loadall konzoli pruža korisne informacije za efikasan rad, kao što su preostalo gorivo, gorivo koje se koristi od prošlog punjenja, trenutna prosečna potrošnja goriva, DEF nivo i sva trenutna upozorenja.

 

Proizvodeći visok nivo snage i obrtnog momenta čak i pri brzinama motora nižim od 1300 rpm, EcoMAX može osigurati ekonomičnu potrošnju usklađivanjem transmisije i hidraulike.

 

JCB teleskopski dostavljači ispunjavaju dokazane zahteve, podržane legendarnom produktivnošću i kvalitetom izrade, osiguravajući visok ostatak vrednosti širom sveta. EcoMAX se može prilagoditi kako bi radio na gorivo nižeg kvaliteta, što Građevinskim teleskopskim dostavljačima olakšava ponovnu prodaju na različitim područjima, čineći ostatak vrednosti još većim.

 

Filteri tečnosti (motorno ulje, hidrauličko ulje i gorivo) su smešteni centralno radi brzog i jednostavnog održavanja. Filter vazduha je takođe lako dostupan, a njegov dvodelni dizajn pojednostavljuje čišćenje; još jedan razlog zašto JCB Građevinski teleskopici imaju najbolje SAE servisne ocene u klasi.

 

Sve dnevne provere i podmazivanje na JCB 540-170 mogu se izvršiti sa nivoa tla. Takođe je lako napuniti  rezervoare goriva i AdBlue sa nivoa tla, sa oba rezervoara opremljena predfilterima u grlićima rezervoara, za zaštitu od prljavštine i zagađivača.

 

Na ovom Teleskopskom dostavljaču baterijama možete pristupiti jednostavno (i bez specijalnih alata) preko zaključanog poklopca koji se otvara ključem za paljenje. Suvi sistem za podmazivanje znači da su habajuće površine na JCB 540-170 izuzetno izdržljive, sa servisnim intervalima od 500 sati.

Maksimalna snaga motora 81 kW

Maksimalna nosivost 4000 kg

Maksimalna visina podizanja 16.7 m