Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB 540-140 Hi-Viz

Vodeći RV u industriji čini JCB najboljom investicijom u poslu

Novo u 2016, JCB 540-140 Hi-Viz Loadall teleskopski dostavljač krasi impresivna nosivost od 4000kg, sa ogromnim mogućnostima dohvata. Takođe je posebno dizajniran kako bi se povećala sigurnost na gradilištu. Kao što ime sugeriše, naši Hi-Viz teleskopski dostavljači nude neverovatnu preglednost i bezbedniji su za prolaznike. Šta više, možete očekivati nenadmašnu upravljivost, kvalitet izrade i udobnost za rukovaoca.

 

Kao i svi JCB Teleskopski dostavljači, i 540-140 Hi-Viz posjeduje nenadmašnu produktivnost, efikasnost, sigurnost i upotrebljivosti kao standard.

Vodeća u klasi, JCB hidraulika proizvodi najbrži vremenski ciklus, obezbeđujući najefikasnije podizanje, izvlačenje i guranje. 

 

JCB 540-140 HiViz Construction Loadall teleskopik krasi odlična upravljivost i velika brzina kretanja po gradilištu, zahvaljujući kompaktnom međuosovinskom razmaku i blokadi upravljanja pod velikim uglom.

Sa pogonom na 4 točka kao standardom, imate dobre performanse vuče i prijanjanja čak i u mekanim, blatnjavim područjima. Može se izabrati i pogon na 2 točka, kako bi se smanjilo trošenje guma i potrošnja goriva.

 

Multifunkcionalna servo kontrola putem jedne ručice, omogućava brzo i precizno postavljanje pred teretom. Kontrolisanje pravca 540-140 HiViz Loadalla je takođe lako, samo pritiskom prekidača.

Filteri tečnosti (motorno ulje, hidrauličko ulje i gorivo) su smešteni centralno radi brzog i jednostavnog održavanja. Filter vazduha je takođe lako dostupan, a njegov dvodelni dizajn pojednostavljuje čišćenje; još jedan razlog zašto JCB Građevinski teleskopici imaju najbolje SAE servisne ocene u klasi.

 

Sve dnevne provere i podmazivanje na JCB 540-140 Hi-Viz mogu se izvršiti sa nivoa tla. Takođe je lako napuniti rezervoare goriva i AdBlue sa nivoa tla, sa oba rezervoara opremljena predfilterima u grlićima rezervoara, za zaštitu od prljavštine i zagađivača.

 

Suvi sistem za podmazivanje znači da su habajuće površine na JCB540-140 Hi-Viz izuzetno izdržljive, sa servisnim intervalima od 500 sati.

Niski profil grane i osovine grane omogućavaju odličnu pozadinsku vidljivost na JCB 540-140 Hi-Viz Loadallu, isto tako i komplet srednjih i bočnih retrovizora. Zbog toga što EcoMAX ne koristi DPF filtere, linija haube je niža, što poboljšava vidljivost i pokretljivost.

 

Kabina poseduje certifikat za zaštitu kod prevrtanja (ROPS) i zaštitu od padajućih predmeta (FOPS), tako da su rukovaoci bezbedni u svakom trenutku. Njihanje okvira omogućava rukovaocima da im je mašina apsolutno u ravni pre početka dizanja.

 

Da bi se zaštitili prolaznici, alarm za vožnju unazad je u standardnoj opremi na JCB 540-140 HiViz, a prekidač za prisustvo rukovaoca onemogućava vožnju ako rukovaoc nije seo, što sprečava slučajne pokrete mašine.

Maksimalna snaga motora 93 kW

Maksimalna nosivost 4000 kg

Maksimalna visina podizanja 13.78 m