Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB 535-95

Teleskopski dostavljač koji je dizajniran za posebne zahteve

Građevinsko okruženje postavlja mašinama mnoge izazove, a najnoviji JCB 535-95 Construction Loadall je teleskopski dostavljač koji je dizajniran kako bi se zadovoljili specifični zahtevi koje postavlja bilo koje gradilište. Kompaktne dimenzije, pokretljivost bez premca, nenadmašan kvalitet izrade i celodnevna udobnost rukovaoca su samo početak.

 

Kao i svi JCB građevinski teleskopski dostavljači i 535-95 je napravljen sa svrhom da zadovolji stvarne potrebe rukovaoca kao što ste vi. Nenadmašna produktivnost, efikasnost, sigurnost, i mogućnost servisiranja će vam pomoći da iz dana u dan savladate i najteže poslove.

Osovina za teške uslove rada pomaže JCB 535-95 građevinskom teleskopskom dostavljaču da apsorbuje ogromna naprezanja koja nastaju tokom kontinuirane manipulacije teških materijala, dok šasija koja je potpuno zavarena u jednom komadu, ima maksimalnu čvrstoću i minimalnu težinu.

 

Da bi osigurali dugotrajnu zaštitu od korozije, kabine JCB Construction Loadalla se pre bojenja umaču u elektroforetske rastvore. Livene uške drže cilindre za nagib i produžetke na mestu, što dalje poboljšava sveukupni integritet strukture.

 

Novi asortiman Građevinskih teleskopika je testiran u strogom programu, koji uključuje dugotrajno opterećenje pod visokim naprezanjima šasije, grane i drugih ključnih komponenti, kao i ponovnu upotrebu prenosa tokom hiljada ciklusa.

 

Vodeća u klasi, JCB hidraulika proizvodi najbrži vremenski ciklus, osiguravajući najefikasnije podizanje, izvlačenje i guranje.

 

JCB 535-95 Construction Loadall teleskopik krasi odlična upravljivost i velika brzina kretanja po gradilištu, zahvaljujući kompaktnom međuosovinskom razmaku i blokadi upravljanja pod velikim uglom.

 

Sa pogonom na 4 točka kao standardom, imate dobre performanse vuče i prijanjanja čak i u mekanim, blatnjavim područjima. Može se izabrati i pogon na 2 točka, kako bi se smanjilo trošenje guma i potrošnja goriva.

 

Multifunkcionalna servo kontrola putem jedne ručice, omogućava brzo i precizno postavljanje pred teretom. Kontrolisanje pravca 535-95 Loadalla je takođe lako, samo pritiskom prekidača.

Prekidači sa pozadinskim osvetljenjem na JCB 535-95 Loadall teleskopskom dostavljaču su kristalno jasni, čak i u mraku. Novi instrumenti i TFT ekran visoke rezolucije čine intuitivan raspored u automobilskom stilu. 

 

Kako bi se stvorio savršen položaj za vožnju, odlučite se za lako podesiv upravljač teleskopika. Vidljivost je odlična, zahvaljujući direktno zastakljenom, velikom krovu, kao i standardno zatamnjenim staklima kabine.

 

Tu su i nove kontrole putem jedne ručice, na našem najnovijem asortimanu Loadalla, uključujući i 535-95. Ova inovacija smanjuje umor rukovaoca za 8%, što podiže nivo koncentracije i sigurnost na gradilištu.

Maksimalna snaga motora 55 kW

Maksimalna nosivost 3500 kg

Maksimalna visina podizanja 9.5 m