Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB 535-125 Hi-Viz

Telehandler sa produženim dosegom i odličnom preglednošću

JCB 535-125 Hi-Viz Loadall teleskopik nudi mogućnost impresivnog dosega na punoj nosivosti od 3500kg. Takođe je posebno dizajniran kako bi se povećala sigurnost na gradilištu. Kao što ime sugeriše, naši Hi-Viz teleskopski dostavljači nude neverovatnu preglednost i bezbedniji su za prolaznike. Štaviše, možete očekivati nenadmašnu upravljivost, kvalitet izrade i udobnost za rukovaoca.

 

Kao i svi JCB Teleskopski dostavljači, i 535-125 Hi-Viz poseduje nenadmašnu produktivnost, efikasnost, bezbednost i upotrebljivost kao standard.

Vodeća u klasi, JCB hidraulika proizvodi najbrži vremenski ciklus, obzbeđujući najefikasnije podizanje, izvlačenje i guranje.

 

JCB 535-125 Hi-Viz Construction Loadall teleskopik krasi odlična upravljivost i velika brzina kretanja po gradilištu, zahvaljujući kompaktnom međuosovinskom razmaku i blokadi upravljanja pod velikim uglom.

 

Opcija JCB  sistema mirne vožnje  (SRS) poboljšava zadržavanje tereta i povećava udobnost rukovaoca (a time i produktivnost), u brzoj vožnji na putu ili na neravnom terenu. Sada možete uključiti SRS ručno, sa granom u bilo kojem položaju.

Niski profil grane i osovine grane omogućavaju odličnu pozadinsku vidljivost na JCB 535-125 Hi-Viz Loadallu, isto tako i komplet srednjih i bočnih retrovizora. Zbog toga što EcoMAX ne koristi DPF filtere, linija haube je niža, što poboljšava vidljivost i pokretljivost.

 

Da bi se zaštitili prolaznici, alarm za vožnju unazad je u standardnoj opremi na JCB 535-125 Hi-Viz, a prekidač za prisustvo rukovaoca onemogućava vožnju ako rukovaoc nije seo, što sprečava slučajne pokrete mašine.

 

LiveLink praćenje obezbeđuje vredne podatke o lokaciji mašine u realnom vremenu. Geozaštitno upozorenje osigurava da se vaša mašina koristi samo u određenim zonama.

LED ekran na JCB 535-125 Hi-Viz Loadall konzoli pruža korisne informacije za efikasan rad, kao što su preostalo gorivo, gorivo koje se koristi od prošlog punjenja, trenutna prosečna potrošnja goriva, DEF nivo i sva trenutna upozorenja.

Proizvodeći visok nivo snage i obrtnog momenta čak i pri brzinama motora nižim od 1300 rpm, EcoMAX može osigurati ekonomičnu potrošnju usklađivanjem transmisije i hidraulike.

JCB teleskopski dostavljači ispunjavaju dokazane zahteve, podržane legendarnom produktivnošću i kvalitetom izrade, osiguravajući visok ostatak vrednosti širom sveta. EcoMAX se može prilagoditi kako bi radio na gorivo nižeg kvaliteta, što Građevinskim teleskopskim dostavljačima olakšava ponovnu prodaju na različitim područjima, čineći ostatak vrednosti još većim.

 

Maksimalna snaga motora  93 kW

Maksimalna nosivost 3500 kg

Maksimalna visina podizanja 12.28 m