Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB 533-105

Veliki doseg i vrhunske performanse

Sa velikim dosegom i vrhunskim performansama, najnoviji JCB 533-105 Construction Loadall je teleskopski dostavljač koji je dizajniran kako bi se zadovoljili specifični zahtevi koje postavlja bilo koje gradilište. Kompaktne dimenzije, pokretljivost bez premca, nenadmašan kvalitet izrade i celodnevna udobnost rukovaoca su samo početak.

 

Kao i svi JCB građevinski teleskopski dostavljači i 533-105 je napravljen sa svrhom da zadovolji stvarne potrebe rukovaoca kao što ste vi. Dakle nenadmašna produktivnost, efikasnost, bezbednost, i mogućnost servisiranja će vam pomoći da iz dana u dan savladate i najteže poslove.

Osovina za teške uslove rada pomaže JCB 535-95 građevinskom teleskopskom dostavljaču da apsorbuje ogromna naprezanja koja nastaju tokom kontinuirane manipulacije teških materijala, dok šasija koja je potpuno zavarena u jednom komadu, ima maksimalnu čvrstoću i minimalnu težinu.

 

Grana na JCB 533-105 građevinskom teleskopiku je postavljena nisko na šasiji, pružajući izuzetno čvrstu strukturu i maksimalnu pozadinsku vidljivost.

 

Novi asortiman građevinskih tečeskopika je testiran u strogom programu, koji uključuje dugotrajno opterećenje pod visokim naprezanjima šasije, grane i drugih ključnih komponenti, kao i ponovnu upotrebu prenosa tokom hiljada ciklusa.

Niski profil grane i osovine grane omogućavaju odličnu pozadinsku vidljivost na JCB 533-105 teleskopiku, isto tako i komplet srednjih i bočnih retrovizora. Iz razloga što EcoMAX ne koristi DPF filtere, linija haube je niža, što poboljšava vidljivost i pokretljivost.

 

Kabina poseduje sertifikat za zaštitu kod prevrtanja (ROPS) i zaštitu od padajućih predmeta (FOPS), tako da su rukovaoci bezbedni u svakom trenutku. Njihanje okvira omogućava rukovaocima da im je mašina apsolutno u ravni pre početka dizanja.

 

LiveLink praćenje obezbeđuje vredne podatke o lokaciji mašine u realnom vremenu. Geozaštitno upozorenje osigurava da se vaša mašina koristi samo u određenim zonama.

Sve dnevne provjere i podmazivanje na JCB 533-105 mogu se izvršiti sa nivoa tla. Takođe je lako napuniti rezervoare goriva i AdBlue sa nivoa tla, sa oba rezervoara opremljena predfilterima u grlićima rezervoara, za zaštitu od prljavštine i zagađivača.

 

Na ovom Teleskopskom dostavljaču baterijama možete pristupiti jednostavno (i bez specijalnih alata) preko zaključanog poklopca koji se otvara ključem za paljenje. 

 

Suvi sistem za podmazivanje znači da su habajuće površine na JCB 540-170 izuzetno izdržljive, sa servisnim intervalima od 500 sati.

Maksimalna snaga motora 55 kW

Maksimalna nosivost 3300 kg

Maksimalna visina podizanja 10.22 m