Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB 531-70

Nenadmašna efikasnost uz nagrađivani JCB EcoMAX motor

Najnoviji JCB 531-70 Construction Loadall je teleskopski manipulator koji je konstruisan da odgovori na izazove bilo kojeg gradilišta. Kompaktne dimenzije, pokretljivost bez premca, nenadmašan kvalitet izrade i celodnevna udobnost rukovaoca dolaze kao standard. To znači da ga možete voziti po najužim prostorima, najklizavijim površinama i pod najtežim opterećenjima.

 

To je takođe samo početak. Kao i kod svih JCB građevinskih teleskopika, 531-70 je napravljen sa svrhom zadovoljavanja stvarnih potreba rukovaoca kao što ste vi. Stoga možete očekivati nenadmašnu produktivnost, efikasnost, sigurnost i upotrebljivost.

JCB 531-70 Construction Loadall teleskopik odlikuju odlična upravljivost i brzo kretanje gradilištem, zahvaljujući kompaktnom međuosovinskom razmaku i velikom uglu zaključavanja upravljanja.

 

S pogonom na sva 4 točka kao standardom, imate dovoljno vuče i učinka, čak i na mekim, blatnjavim područjima. Može se odabrati i pogon na 2 točka da se minimizira potrošnja guma i goriva.  

 

Opcija JCB  sistema mirne vožnje (SRS) poboljšava zadržavanje tereta i povećava udobnost rukovaoca (a time i produktivnost), u brzoj vožnji na putu ili na neravnom terenu. Sada možete uključiti SRS ručno, sa granom u bilo kojem položaju.

 

Multifunkcionalna servo kontrola putem jedne ručice, omogućava brzo i precizno postavljanje pred teretom. Kontrolisanje pravca 531-70 Loadalla je takođe lako, samo pritiskom prekidača.

 

Prekidači sa pozadinskim osvetljenjem na JCB 531-70 Loadall teleskopskom dostavljaču su kristalno jasni, čak i u mraku. Novi instrumenti i TFT ekran visoke rezolucije čine intuitivan raspored u automobilskom stilu. 

 

Kako bi se stvorio savršen položaj za vožnju, odlučite se za lako podesiv upravljač teleskopika. 

 

Vidljivost je odlična, zahvaljujući direktno zastakljenom, velikom krovu, kao i standardno zatamnjenim staklima kabine.

 

Tu su i nove kontrole putem jedne ručice, na našem najnovijem asortimanu Loadalla, uključujući i 531-70. Ova inovacija smanjuje umor rukovaoca za 8%, što podiže nivo koncentracije i sigurnost na gradilištu.

Niski profil grane i osovine grane omogućavaju odličnu pozadinsku vidljivost na JCB 531-70 Loadallu, isto tako i komplet srednjih i bočnih retrovizora. Zbog toga što EcoMAX ne koristi DPF filtere, linija haube je niža, što poboljšava vidljivost i pokretljivost.

 

U mnogim područjima, naš sigurnosni sistem na Loadallu je odobren od Thatcham-a. Paket se sastoji od JCB LiveLink telematskog GPS praćenja mašine, blokade starta i Cesar Datataga.

 

LiveLink praćenje obezbeđuje vredne podatke o lokaciji mašine u realnom vremenu. Geozaštitno upozorenje osigurava da se vaša mašina koristi samo u određenim zonama.

Maksimalna snaga motora  55 kW

Maksimalna nosivost 3100 kg

Maksimalna visina podizanja 7 m