Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB 531-70 Wastemaster

Neprekidni učinak za rad 24/7

Dizajniran i razvijen koristeći našu Efficient Design filozofiju, JCB 531-70 Wastemaster Loadall je najmanji od  svih naših teleskopskih mašina raznih veličina. To je izuzetno produktivan teleskopik, smešten na šasiju koja je konstruisana za  dobru nosivost i stabilnost.

 

U 531-70 Wastemaster je ugrađen novi nagrađivani EcoMAX motor, koji ispunjava Stepen IIIB / Tier 4i propise, bez velikog DPF filtera, što na kraju donosi prednosti kao što su odlična preglednost, niski operativni troškovi i bolji radni učinak. Posebna Wastemaster specifikacija znači da je takođe opremljen dodatnim zaštitama i pojačanom hidrauličnom pumpom.

JCB 531-70 Wastemaster Loadall je opremljen jakom inverznom presovanom granom U preseka, sa potpuno zavarenom pokrivnom pločom. Za dodatnu snagu smo smanjili broj spojeva i tačaka naprezanja na našem integrisanom  vrhu grane i jednodelnoj pokrivnoj ploči.

 

Grana na JCB 531-70 Wastemaster Loadallu je postavljena nisko na šasiji, pružajući izuzetno čvrstu strukturu i maksimalnu pozadinsku vidljivost. Creva su provučena kroz granu radi maksimalne zaštite, dok preklopi na grani do 1.0m obezbeđuju vrhunsku snagu i izdržljivost.

 

Novi JCB 531-70 Wastemaster teleskopik je testiran u strogom programu, koji uključuje dugotrajno opterećenje pod visokim naprezanjima šasije, grane i drugih ključnih komponenti, kao i ponovnu upotrebu prenosa tokom hiljada ciklusa.

531-70  Wastemaster je izuzetno pokretljiv teleskopik koompaktnog osovinskog razmaka i velikog radijusa upravljanja, što štedi dragoceno vreme kretanja na mestu rada.

 

531-70 Wastemaster dolazi s pogonom na sva 4 točka kao standardom, što pomaže održavanju dobre vuče i učinka, čak i na mekim, blatnjavim područjima. Tu je i dodatni prenos za istresanje na papuči kočnice, za vrhunsko multi funkcionisanje prilikom utovara ili manipulisanja.

 

531-70 Wastemaster Loadall ima izbor od tri režima upravljanja. Tu je upravljanje na dva točka, što je idealno za vožnju putem velikom brzinom; upravljanje na četiri točka za rad u skučenim prostorima i rakov hod za manevrisanje blizu zidova i zgrada.

 

JCB EcoMAX motor proizvodi visok nivo snage i obrtnog momenta, čak i pri broju obrtaja motora nižem od 1400-1600rpm, što znači da  JCB Construction Loadall pruža ekonomičnu potrošnju goriva usklađivanjem prenosa i hidraulike.

 

JCB 531-70 Wastemaster teleskopski dostavljač je odlično sredstvo u mnogim aspektima, ne samo finansijski - ogromna globalna potražnja, plus legendarna produktivnost i vrhunski kvalitet izrade, jednako je maksimalna vrijednost kod preprodaje.

 

Naši Wastemaster teleskopici podižu izdržljivost na novi nivo. Dodatna zaštita kabine i osvetljenje su standardni, kao i zaštita odozdo, što sve zajedno štiti kako vašu investiciju, tako i rukovaoce.

 

Maksimalna snaga motora  81 kW

Maksimalna nosivost 3100 kg

Maksimalna visina podizanja 7 m