Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB 527-58 Wastemaster

Ide svuda, radi sve

JCB 527-58 Wastemaster je izuzetno efikasan EcoMAX-om  pogonjen teleskopik. Prepoznatljivo dizajniran za nosivost i stabilnost.

 

4 točka iste veličine poboljšavaju vučnu silu za odličan učinak mašine, dok su mekano kretanje po tlu i udaljenost od tla prvoklasni. Stalno upravljanje i pogon na četiri točka, zajedno s kompaktnim dimenzijama mašine, znače izuzetno mali radijus okretanja, za veliku pokretljivost i rukovanje u malim dvorištima.

Svaki JCB Loadall je dizajniran kako bi se povećala radna efikasnost i produktivnost. Da bismo to postigli, moramo biti sigurni da će naše komponente trajati dugo vremena, i kada dođe vreme za redovnu zamenu, vodimo računa de je sve što je bitno lako dostupno.

 

Na ovom telehendleru sve provere su brze, jednostavne i bezbedne za obavljanje sa tla. Jednodelni poklopac motora je na gasnom podupiraču zbog jednostavnosti i sigurnosti; zaštita hladnjaka i ventilator obrnutog smera štite od otpadaka; rashladni paket na izvlačenje se lako čisti, kao i ravni pod sa odvodnim kanalima; i većina servisnih intervala, uključujući i podmazivanje grane, su nakon dugih 500 sati.

 

Ključne komponente poput transmisije Loadalla su testirani tokom hiljada ciklusa, i svi naši proizvodni procesi su podržani standardom ISO 9001: 2008.

 

JCB 527-58 Loadall Wastemaster ima vrhunsku udobnost, ne samo zbog svoje prostrane i sigurne kabine sa bočnim ulazom. Preglednost je vrhunska a tu su i stabilna vrata za ventilaciju, a što je sve tek početak; ulažemo u udobnost rukovaoca, koja se izjednačava sa evidentnim poboljšanjima u celodnevnoj produktivnosti.

 

To znači napraviti sve za rukovaoca, od potpuno podesivog amortizujućeg sedišta i volana, držača za mobilni telefon i inteligentno postavljenih otvora za ventilaciju, do ergonomskih kontrola na prednjoj konzoli.

 

U stvari, jedini koji su sa 527-58 Loadall Wastemasterom na gubitku su potencijalni lopovi i vandali; svi prozori Loadalla imaju ugravirane serijske brojeve, a izolator baterije imobilizuje mašinu.

JCB 527-58 Loadall Wastemaster koristi kontinuirani hidrostatski prenos i upravljanje na sva četiri točka za vrhunsku upravljivost.

 

On je takođe dobio i JCB-ov Ecomax motor za poboljšanu snagu i produktivnost. Motor od 81 kW  proizvodi svoju snagu i obrtni moment pri niskom broju obrtaja, što znači da motor radi manje naporno od suparničkih mašina. To štedi gorivo, i naravno novac.

 

Naravno, dobro rastojanje od tla i pogon na sva četiri točka, znače da ovaj kompaktni telehendler može napraviti odličan napredak u bilo kojim uslovima i terenima. Dodajte tome hidrostatički prenos za jednostavan rad, beskonačne varijacije brzine i odličnu potrošnju goriva i imate zaista svestrane performanse i produktivnost.

 

Maksimalna snaga motora  81 kW

Maksimalna nosivost 2700 kg

Maksimalna visina podizanja 5,8 m