Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB 525-60 Hi-Viz

Veliki učinak u kompaktnom pakovanju

Svaki JCB teleskopski manipulator je osmišljen kako bi ponudio vrhunsku produktivnost, i 525-60 Hi-Viz Loadall se ne razlikuje. Izvrsna preglednost i upravljivost, svestrane performanse, moćna snaga i efikasnost podstaknuta inovacijama su deo paketa.

 

Snaga, izdržljivost i pouzdanost ugrađeni su u svaki deo ovog JCB Loadalla. Ne samo to, nego Hi-Viz 525-60 teleskopski manipulator nudi niske troškove rada, stroge bezbednosne mere, tehnologiju protiv krađe, jednostavno servisiranje, i najbolju ergonomsku kabinu u branši.

Da bi se postigao najviši nivo kvaliteta, na našim teleskopicima koristimo najsavremenije proizvodne procese, poput robotske obrade i precizne tehnologije lakiranja, kao i inovativne tehnike montaže.

 

Strogi program testiranja novog JCB Loadall asortimana obuhvata produženo visoko naprezanje opterećenjem šasije, grane i ostalih ključnih komponenti, kao i ponavljanu upotrebu transmisije tokom hiljada ciklusa.

 

Inovativni JCB Adaptive Load Control sistem automatski štiti 525-60 Hi-Viz telehandler od prevrtanja napr ed tokom rukovanja teškim teretom.

 

Svestrana preglednost je vrhunska putem velikog otvora na krovu, otvarajućeg zadnjeg prozora, podižućih gornjih vrata, i kompaktnoj JCB Diesel by Kohler pogonskoj jedinici s niskim kosim poklopcem motora. Preglednost pozadi je vodeća u klasi zahvaljujući našem jedinstvenom niskom profilu zadnje šasije i grane.

 

Prednja i zadnja radna svetla montirana na kabini pružaju odličnu vidljivost. Da bi se dodatno poboljšalo osvetljenje (posebno pri utovaru na visini u mračnom okruženju), odlučite se za opciju radnih svetala montiranih na grani.

 

Za odlično prijanjanje i učinak u teškim uslovima, mi smo opremili JCB 525-60 Hi-Viz telehandler pogonom na 4 točka u standardu. Odlučite se za naše diferencijale sa ograničenim proklizavanjem kako bi se povećala vuča na klizavim površinama. Ovaj sistem prenosi vožnju sa točka koji proklizava na točak koji je stabilan.

 

Hidrostatski prenos olakšava precizno manevrisanje čak i u skučenim prostorima. Pogonski sklop deluje paralelno na kočioni sistem takođe; prenos istresanja na pedali kočnice nudi izvanredno multi funkcionisanje i povećanu snagu tokom utovara i manipulisanja.

 

Mala visina 1890 mm i  širina 1840 mm omogućavaju JCB Loadallu prilaz u vrlo malim radnim okruženjima. Uz kompaktan međuosovinski razmak i velike uglove zaključavanja upravljača, mali radijus okretanja i superiorna pokretljivost su osigurani.

 

Maksimalna snaga motora  55 kW

Maksimalna nosivost 2500 kg

Maksimalna visina podizanja 6 m