Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB 516-40

Snaga za velike poslove u malim prostorima

Najmanji teleskopski manipulator u našem asortimanu, JCB 516-40 je takođe jedan od najinovativnijih telehendlera u svetu. Jednostavno rečeno, to je skid steer, utovarivač i viljuškar, sve u jednom kompaktnom teleskopskom paketu.

 

Ovaj mali teleskopski manipulator postiže svoj izvanrednu raznovrsnost zbog revolucinarne JCB ofset šasije. Temeljnija snaga je u grani i šasiji omotanoj oko kabine, što znači da se kabina 516-40 može montirati niže od normalne. To znači da je cijela mašina spuštena niže (1,8 m) za poboljšanu upravljivost i lakši i sigurniji pristup kabini. Najbitnije je da nismo morali smanjiti veličinu kabine ili performanse za postizanje tih pogodnosti.

Štedljivo usklađivanje prenosa i hidraulike su obezbeđeni jer 516-40 teleskopski manipulator ima JCB Diesel by Kohler motor, koji proizvodi visok nivo obrtnog momenta pri niskim brzinama do 1600 obrtaja.

 

Kada kupite JCB Loadall, kupujete mašinu koja je kasnije tražena širom svijeta zbog svoje legendarne produktivnosti i kvaliteta izrade. Ovakva potražnja obezbeđuje ostatak vrednosti odgovarajuće visokim.

 

Preprodajna vrednost potpomognuta je kontinuiranim korišćenjem inovativnog dizajna i izrade. Na primjer, JCB 516-40 ima patentiranu offset jednodelnu šasiju; kabina je smeštena nisko na šasiji, držeći visinu mašine nisko, bez ugrožavanja udobnosti.

 

Da bi se postigao najviši nivo kvaliteta, na našim teleskopicima koristimo najsavremenije proizvodne procese, poput robotske obrade i precizne tehnologije lakiranja, kao i inovativne tehnike montaže.

 

Strogi program testiranja novog JCB Loadall asortimana je obuhvatao produženo visoko naprezanje opterećenjem šasije, grane i ostalih ključnih komponenti, kao i ponavljanu upotrebu transmisije tokom hiljada ciklusa.

 

Jednodelna potpuno zavarena šasija maksimalno povećava snagu i minimizira težinu. Tu su i velika preklapanja na grani do 0.5m; hidraulični cilindri imaju zavarene krajeve za dodatnu snagu; i svi klinovi su kaljeni.

Jednoručni džojstik 516-40 telehandlera sa proporcionalnom komandom je brz i jednostavan za korišćenje i nudi preciznu kontrolu. Proporcionalna komanda ima podesivi konstantan protok, omogućavajući korisnicima da programiraju željene brzine protoka za radne alate.

 

Vidljivost je odlična za tako kompaktan teleskopski manipulator; tu je veliki otvor na krovu i dodatna prednja i zadnja radna svetla. Komande su ergonomski postavljene sa pozadinskim osvetljenjem za jednostavno prepoznavanje i dobru preglednost noću.

 

Maksimalna snaga motora  35 kW

Maksimalna nosivost 1600 kg

Maksimalna visina podizanja 4 m