Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB 330

Najsigurniji svetski mini utovarivač

Velika platforma JCB 330  (sa nominalnim radnim kapacitetom od 1361 kg) sa vertikalnim podizanjem tereta, boom-om i  ulazom u kabinu sa stane je jedinstven dizajn kod mini utovarivača.

 

Predstavljajući revolucionarni dizajn kompaktnog mini utovarivača i mini utovarivačača - guseničara koji je najnoviji opseg proizvodnje JCB-a, uključuje našu jedinstvenu  i prepoznatljivu  PowerBoom ruku utovarivača. Korišćenjem platforme sa jednom utovarivačkom rukom, osigurano je da ćete uživati u najboljoj produktivnosti, vidljivosti, sigurnosti, komforu, svestranosti i pristupu operatora danas na tržištu.

Opcionalno paralelno podizanje tereta pomaže da se zadrži nivo opterećenja tokom ciklusa podizanja, što je idealno za nošenje paletarnog tereta.

 

Standardne mehaničke ili opcione hidraulične brze spojke su dizajnirane da zadovolje stroge JCB standarde; oni čine brze i efikasne zamene alata.

 

Uz vrhunski prilagodljive perfomanse i uz veliki protok ulja hidraulike, postoji veliki izbor od 31 različite vrste alata. Operateri mogu koristiti još širi spektar hidrauličnih priključaka sa našim 7 –strukim i višefunkcijskim džojstikom.

 

Radijalno podizanje daje poboljšanu geometriju kopanja ruke na sredini u ciklusu podizanja (savršen za iskopavanja), dok vam vertikalno podizanje pruža maksimalno  i kapacitet dizanja na maksimalnoj visini i dubini, što ga čini idealnim za utovar i nošenje.

Mini utovarivač JCB 300 koristeći jedinstveni dizajn Powerboom-a jednostrano je ojačan Boom sa velikom zateznom čvrstoćom čelika, sa unutrašnjim pregradnim pločama za dodatnu snagu, izgrađenih od 20% više čelika više nego konkurentski dizajni sa dvostrukim rukama.

 

Da bi se osigurala optimalna preciznost i kvalitet izrade, mi koristimo napredne tehnologije u proizvodnji i montaži u procesima proizvodnje ključnih komponenti.

 

Velika utovarivačka ruka poprečno obezbeđuje dodatnu snagu: od vitalnog je značaja kad se koristi standardna mehanička brza spojka ili opciona hidraulična varijanta.

 

Vrata na kompaktnom mini utovarivaču ili mini utovarivaču guseničaru su dizajnirana da budu kruta i izdržljiva  za dodatnu snagu i čvrstinu. Druga oblast koja povećava krutost i radni vek je šasija iz jednog komada.

Eskluzivni sistem JCB-a za ulazak sa leve strane u kabinu omogućava da operatori pristupe mini utovarivaču bez potrebe da se penju na velike komplikovane dodatke ili preko spuštenog boom - a.

 

Izlaz za hitne slučajeve na JCB 330 je preko prednje strane mašine, za razliku od konkurencije gde  je izlaz preko malog zadnjeg stakla po tradicionalnom dizajnu dvostruke ruke.

 

Sa 270° vidnog polja, naši utovarivači imaju do 60% bolju vidiljivost u odnosu na rivalske mešine (koji nude oko 165°). Razlog je jedinstveni JCB dizajn PowerBoom-a  koji daje poboljšanu vidljivost bez obzira na položaj Boom-a.

 

JCB koristi laminat staklo umesto mreže, pružajući nesmetanu svestranu preglednost. Tu je i uklopljen standardni retrovizor u visini očiju operatora radi lakše vidljivosti unazad.

Net Engine Power 55 kW

Operating Capacity 1495 kg

Operating Weight 4243 kg