Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB 155

Jedinstveni PowerBooom sa bočnim ulazom u mašinu

Mašina male platforme i radnog kapaciteta od 703 kg JCB 155 bager sa radijalnim dizanjem može se pohvaliti kako našom jedinstvenom jednostrukom strelom, tako i bočnim ulazom.

 

Predstavljajući ništa manje do revoluciju u dizajnu skid stir i kompaktnih utovarivača guseničara, najnoviji opseg iz JCB uključuje jedinstvenu i prepoznatljivu Powerboom utovarivačku ruku. Dizajnom sa samo jednom rukom, omogućujemo da uživate u najboljoj produktivnosti, vidljivosti, bezbednosti, komforu, svestranosti i najboljem pristupu za operatera na tržištu danas.

Standardni mehanički ili opcioni hidraulični sistem za brzo povezivanje su dizajnirani da zadovolje stroge JCB standarde; oni su ključni za brzu i efikasnu promenu priključaka.

 

Radi vrhunske svestranosti, naša hidraulika omogućuje da možete birati između 31 različite vrste priključaka. Operateri mogu koristiti još širi spektar hidrauličnih priključaka sa našim opcionim 7-way multi-funkcionalnim džojstikom.

 

Radijalno dizanje daje poboljšanu geometriju kopanja sa većim dometom na sredini ciklusa podizanja (savršen za iskopavanja, dok vam vertikalna rampa pruža maksimalni kapacitet dizanja na maksimalnoj visini i dubini, što ga čini idealnim za utovar i nošenje.

JCB EcoMAX motor ne zahteva Filter za čestice (DPF), što pojednostavljuje servis i smanjuje radne troškove.

 

Sve pristupne tačke za dnevno održavanje vašeg utovarivača lako su dostupne preko velikih servisnih vrata pozadi. Hidraulika koristi O-prstenaste zaptivače i 38 posto manje delova. Krajnji rezultat je smanjen zastoj u radu.

 

Kada je u pitanju složenije održavanje, naš dizajn kabine koja se naginje omogućava lak pristup ključnim komponentama. Potrebna je samo jedna osoba za naginjanje kabine za odličan pristup unutrašnjosti vašeg skid steer/mini utovarivača.

 

Na većim skid stir ili kompaktnim utovarivačima, postoji sistem uvlačenja vazduha koji nakupljanje ostataka u vazdušnom filteru svodi na minimum. Zauzvrat, ovo produžava servisni interval.

JCB-jev ekskluzivni sistem ulaska sa leve strane omogućava vašim operaterima da pristupe mašini bez potrebe da se penju na velike komplikovane priključke ili ispod neobezbeđene strele.

 

Izlaz za hitne slučajeve na JCB 155 je preko prednje strane mašine, za razliku od tradicionalnog dizajna mašina sa dvostrukom rukom kada je izlaz bio predviđen kroz malo zadnje staklo.

 

Sa 270° vidnog polja, naši utovarivači imaju do 60% bolju vidljivost u odnosu na rivalske mašine (koje nude oko 165°). Iz razloga što na mašinama sa jedinstvenim JCB PowerBoom ​​dizajnom na modelima sa vertikalnim podizanjem zadnja torziona osovina nije neophodna, vidljivost je dodatno poboljšana.

 

Umesto mreže koristimo laminirano staklo, pružajući nesmetanu preglednost u svim pravcima. Tu je i standardni retrovizor u visini očiju operatera, radi bolje vidljivosti pozadine.

Neto snaga motora 42 kW

Radni kapacitet 703 kg

Radna težina 2883 kg