Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB 930

Udoban, bezbedan i lak za korišćenje

6340 kg težak JCB 930 RTFL opremljen je vrlo efikasnim JCB EcoMAX motorom od 55kW i ima 3000 kg kapacitet podizanja.

 

Ima nekoliko osnovnih opcija od 3.6 do 5.5 m tako da možete prilagoditi vaš 930 RTFL vašim zahtevima.

 

Čak šta više, JCB-ov “Synchro Shuttle” upavljački prenos daje glatke promene smera, a funkcija bočnog pomaka omogućava da možete precizno postaviti materijal na željeno mesto.

Vaš JCB viljuškar za teške terene možete precizno podesiti za svaku primenu ili vrstu terena. Kašacitet podizanja modela 930 je 3000kg; gume su velikog prečnika - i građevinske i industrijske; duge viljuške u dimenzijama 1067mm ili 1200mm; kao i pogon na 2 i 4 točka.

 

Hidraulika krana može biti jednosmerna ili dvosmerna, što omogućava veliki izbor opcija i povećanje produktivnosti. Kranovi dolaze u različitim visinama zbog različitih zahteva i primene, i mogu biti u varijantama 3.6, 4.5 ili 5.5 m.

 

Kao deo JCB strategije vrtikalnog uklapanja, mi proizvodimo motor, prenos, hidraulične klipove i kabinu za sve tipove terenskih viljuškara tako da mogu da rade u savršenom skladu. Krajnji rezultat je minimalni kompromis uz optimalne performanse.

Dnevna provera i podmazivanje se lako izvode sa nivoa tla. Svi filteri (motornog ulja, goriva, transmisioni, hidrauličnog ulja i vazduha) se nalaze blizu jedan dugome što dodatno olakšava servisiranje. Predfilter vazduha je ciklonskog dijazjna napravljen da izbacuje prašinu i čestice pomoću centrifugalne sile, a kao rezultat daje čistiji vazduh i duži vek trajanja filtera.

 

Hidraulični rezervoar na novom JCB viljuškaru za neravne terene je veoma pristupačan, i može se dopuniti sa nivoa tla. Ovo isto važi i za rezervoar goriva, koji takođe ima integrisan pred filter kao zaštitu od prljavštine u gorivu.

 

Kako bi održali produktivnost ovog viljuškara, minimalizovali smo zastoje koliko je god to bilo moguće; servisni intervali su iz tog razloga dugački.

Ergonomski postavljeni rukohvati i stepenici omogućavaju brz, lak i siguran pristup u kabinu JCB viljuškara za neravne terene, sa kontaktom sa mašinom u tri tačke u svakom trenutku.

 

JCB viljuškare opremili alarmom za vožnju u nazad u standardnoj opremi, dok sigurnosni prekidač ugrađen u sedište onemogućava pokretanje mašine napred/nazad ako rukovalac nije u sedištu. 

 

Sve kabine na našim RTFL modelima su FOPS sertifikovane (Falling Objects Protection System), osiguravajući bezbedan rad operateru u svakom trenutku. Za još bolju zaštitu od padajućih objekata, postoji opcija zaštitne rešetke za prednje staklo.

 

Fabrička JCB blokada pokretanja se može ativirati i deaktivirati pomoću ključa ili ukucavanjem šifre na tastaturi; blokada se automatski uključuje kada protekne vreme koje Vi podesite nakon gašenja motora. Ova tehnologija ne samo da obezbeđuje vašu mašinu od krađe, već ona može i značajno da smanji premiju za osiguranje vašeg viljuškara.

Maksimalna snaga motora 55 kW

Maksimalni kapacitet podizanja 3000 kg

Maksimalni visina podizanja 5.5 m