Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB 926

Snaga i svestranost u jednom

Težinu od 5.910 kg  JCB 926 RTFL pokreće naš visoko efikasan motor EcoMAX od 55 kW i ima kapacitet podizanja od 2.600 kg.

 

Ima nekoliko opcija jarbola u rasponu od 3.6 do 5.5 m tako da može da prilagodi 926 RTFL za savršeno podizanje u vis.

 

Što više, JCB transmisija daje brze, glatke promene smera a funkcijom SIDESHIFT možete tačno da postavite materijal na skeli.

JCB viljuškar za terene se može fino podesiti za bilo koju aplikaciju i teren. Kapacitet podizanja viljuškara 926 je 2.600 kg; pneumatici su dostupni sa velikim prečnikom prijanjanja ili industrijski; duge paletne viljuške mogu biti od 1.067 ili 1.200 mm; i kao 2WD ili 4WD.

 

Opciono, nudimo i dve veličine pomoćnog jarbola;  to nam omogućava veliki izbor opcija i povećanje produktivnosti. Različite aplikacije zahtevaju različite veličine jarbola, možete specifikovati varijante 3.6, 4.5, ili 5.5.

 

Kao deo strategije JCB vertikalne integracije pravimo i motor, menjač, hidraulične ramove i kabinu svakog viljuškara terenca tako da će raditi u savršenoj harmoniji. Krajnji rezultat je minimalni kompromis i optimalne perfomanse.

Dnevne provere i podmazivanja se vrše lako na nivou tla. Svi filteri (za motorno ulje, gorivo, transmisiju, hidraulično ulje i vazduh) su bliži jedan drugom za brzo servisiranje. Filter za vazduh je ciklon dizajna koji izbacuje prašinu i krhotine od centrifugalne sile i dovodi do čistijeg vazduha  i dužeg života filtera vazduha.

 

Hidraulični rezervoar na novom JCB viljuškaru je veoma pristupačan na terenu, a može da se puni sa nivoa tla. Isto važi i za dizel rezervoar, koji takođe ima sastavni pre - filter za zaštitu od prljavog goriva.

 

Servisni intervali su dugi, da bi naši viljuškari terenci bili produktivni, to jest da smanjuju zastoj koliko god je to moguće.

Egronomski postavljene viljuške za hvatanje u dva koraka u kabini obezbeđuje brz, jednostavan  i bezbedan pristup operatera kabini JCB terenskog viljuškara sa tri tačke kontakta u svakom trenutku.

 

JCB postaavlja standardno alarm za kretanje unazad, dok naše bezbednosno sedište ima prekidač koji onemogućava kontrole napred/nazad kad god operater ne sedi.

 

Sve kabine na našim RTFL – ima imaju  FOPS (Falling Objects Protection System) sertifikate zaštite, obezbeđujući odličnu zaštitu operatora u svakom trenutku. Za još bolju zaštitu operatora od pada ostataka sa visine, odlučite se za našeg čuvara prednjeg stakla.

 

JCB fabrički ugrađuje blokadu na ključ ili aktiviranje tastature; ona se takođe automatski uključuje nakon određenog perioda posle gašenja motora. Ova tehnologija ne samo da pomaže u zaštiti mašine, ona može i značajno smanjiti premiju osiguranja.

Maksimalna snaga motora  55 kW

Maksimalni kapacitet dizanja  2.600 kg

Maksimalna visina podizanja  5.5 m