Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB generatori Standard opsega 8-730 kVA

Idealno strujno rešenje

JCB višenamenski standardni spekatar dizel generatora nudi idealna rešenja napajanja za mnoge uobičajene namene.

 

8 - 730kva opseg dizel agregata je dizajniran da pruži idealnu snagu za mnoge uobičajene namene. To znači da možete očekivati visoke performanse spakovane u kompaktnu i laganu jedinicu.

Kao standard, i otvoreni i modeli sa nadstrešnicom su dizajnirani sa robusnim ramom što poboljšava stabilnost jedinice, čak i na neravnom terenu. Izdržljiva osnova takođe štiti unutrašnje komponente tokom transporta.

 

Naša kompaktna nadstrešnica smanjuje gabarit mašine, što povećava mogućnosti za instalaciju kako otvorenih jedinica tako i onih sa nadstrešnicom.

 

Svi naše nadstrešnice su zaštićene kvalitetnom plastificiranom bojom, kako bi se obezbedila dugotrajnost kućišta.

 

Velika vrata omogućavaju pristup do motora, alternatora, kontrolnog panela i svih unutrašnjih instalacija, što održavanje čini lakim.

 

Prihvati za viljuške su standardni na svim jedinicama, što omogućuje za brzu i jednostavnu instalaciju i olakšava transport. Sistem za podizanje iz jedne tačke je ugrađen u sve QX generatore sa nadstrešnicama iznad G13QX kako bi rukovanje i upravljanje između lokacija bilo što lakše.

 

Opseg 8-730 kVA je lagan i kompaktan, što ga čini lako prenosnim od mesta do mesta.

 

Svi modeli ovog opsega se mogu montirati na prikolicu i brzo i lako vući od lokacije do lokacije, što je idealno za građevinu, ali i iznajmljivanje.

 

JCB generatori su opremljeni jednostavnim i intuitivnim JCB CP1 digitalni kontrolnim tablama za lako rukovanje koje daju punu funkcionalnost i preglednost na bilo kojoj lokaciji.

 

Veliki prozor omogućava brz pogled ka kontrolnoj tabli, bez potrebe za otključavanjem vrata, za brz pregled informacija o učinku. Dodatna zvučna i vizuelna upozorenja omogućuju potpuni monitoring.

 

Opciono, radi lakšeg upravljanja voznim parkom, jedinice se mogu opremiti i daljinskim praćenjem. Ovo je omogućeno GSM tehnologijom kako bi se obezbedilo upravljanje motorom i za praćenje učinka generatora iz daljine.

 

Dostupan je i potpuno kompatibilan opseg automatskih prebacivača sa mrežnog napajanja na agregat. 

50Hz & 60Hz

 

Yanmar, Iveco, Scania & MTU motori

 

Nivo IIIA & optimizovana potrošnja goriva

 

Otvoreni & modeli sa nadstrešnicom

 

Malih dimenzija i visokih performansi