Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB rasvetni toranj LT9

Potpuna fleksibilnost i jednostavnost korišćenja

JCB LT9 prenosni rasvetni toranj nudi kako performanse tako i svestranost i to u kompaktnom, prenosivom obliku.

 

Dva ista gradilišta ne postoje. Naš premijum LT9 prenosivi rasvetni toranj dizajniran je sa za potpunu fleksibilnost i lakoću upotrebe, sa nenadmašnom pokretljivošću koju pruža teleskopski vertikalno produžujući jarbol. LT9 i LT9 LED modele odlikuju kako ekonomičnost u potrošnji goriva, tako i lako održavanje.

 

Kao što je od JCB i očekivano, ovaj svetlosni toranj je osmišljen tako da uključuje sve vrste bezbednosnih i sigurnosnih funkcija. Ukratko, ovom prenosnom osvetljenju može se verovati kako na jedan dan, tako i na mesec dana ili duže.

Ovi premijum prenosni rasvetni tornjevi proizvode 6.4kW (230V) svetla na 50Hz koji će zadovoljiti visoke zahteve na bilo kojoj lokaciji. JCB LT9 ima četiri moćne 1000V metal-halidne sijalice, dok je LT9 Led je opremljen sa šest LED jedinica od 240W.

 

Našem LED rasvetnom tornju nije neophodno vreme zagrevanja, tako da odmah dobijate svetlo za brzu i laku upotrebu. Metal-halogene sijalice daju svetlost poput dnevnog svetla; naš LT9 LED s druge strane, koristi do 50% manje goriva.

 

Teleskopski jarbol ovih prenosivih rasvetnih tornjeva otvara se automatski pomoću hidraulike za samo 13 sekundi. Vreme je novac, pa je LT9 serija rasvetnih tornjeva dizajnirana tako da pruži do 95 sati rada između dopunjavanja, najviše zahvaljujući velikom rezervoaru za gorivo.

 

Kompaktne razmere ovih prenosivih rasvetnih tornjeva (2330mm x 1273mm x 2280mm) omogućuju da možete da prevesti do devet odjednom na kontejneru od 12 metara. Ova kompaktnost takođe znači da će se vaš toranj uklopiti u male prostore na gradilištu. LT9 rasvetni tornjevi su relativno laki (1100kg sa gorivom, 911kg bez), tako da ih lako možete premestiti sa lokacije na lokaciju.

 

Kako bi bio još pokretljiviji izvor osvetljenja, jarbol se proteže / uvlači teleskopski i vertikalno. Jarbol se zaključava prilikom transporta tako da mašina ne može da se pomera. Sa standardnim putnim svetlima, lako je transportovati svoj LT9 ili LT9 LED toranj između lokacija.

 

Odličnu pokretljivost ovih rasvetnih tornjeva garantuje to što su montirani na prikolicu po EU standardima. Tu je takođe i kruta veza za njihovo pomeranje, kao i otvori za viljuške i radi utovara na druge, veće prikolice.

Koji god model da izaberete, možete da prilagodite osvetljenje po svojoj želji, bilo da vam trebaju sve ili samo nekoliko lampi. Sa LT9 LED serijom možete da kreirate savršen prenosivi aranžman osvetljenja; jarbol se rotira za 360 stepeni, i svaka lampa se može individualno podešavati radi ugla i rotacije.

 

Stabilizatore na ovim rasvetnim tornjevima je lako postaviti i prilagoditi. Tu je i pokazatelj nivoa za nivelisanje na neravnom terenu. Serija LT9 je relativno tiha, uz nivo buke od samo 62dB (A), što je čini savršenom za mnoge primene.

 

Za tih rad, preko ugrađene utičnice, prenosivi rasvetni toranj moguće je povezati na spoljni izvor napajanja. Jarbol LT9 možete rotirati za punih 360 stepeni, čak i kada je u položaju za brzo i lako preusmeravanje svetlosti.

Metal halid model 4 x 100 W sijalice (360,000 lumena)

LED Model 6 x 240 W sijalice (180,000 lumena)

Uvlačenje hidraulična vertikale  9 m

Rezervoar za gorivo 100 litara