Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB hibridni generatori opsega 60-115 kVA

Prvi JCB Inteli-hibridni agregat

JCB Power Products razvili su prvi svetski Inteli-Hibrid generator, sa ciljem da ispuni niz uslova van-mrežnih napajanja gradilišta, telekomunikacija, poljoprivrede, rudarstva i ostalih lokacija.

 

Generatori su konstuisani da ispune zahteve vršnog opterećenja, ali tokom dana se potreba za energijom često menja, što dovodi do neefikasnog rada generatora i prekomerne potrošnje goriva. JCB Inteli-hibridni generator omogućava energetsko rešenje sa potencijalom za značajnu uštedu.

 

JCB Inteli-hibridni generator ima potencijal da pruži značajnu uštedu goriva, omogućavajući da tokom perioda niskog opterećenja motor bude isključen, a da  napajanje obezbeđuju baterije. Ovaj pristup omogućuje značajne uštede na troškovima goriva, kao i na vremenu i troškovima dopune goriva.

Tokom perioda niskog opterećenja, motor se može zaustaviti i baterije će nastaviti da lokaciju snabdevaju energijom, čime se povećava efikasnost - slično poput automobilskog Stop/Start sistema, što smanjuje potrošnju goriva i emisiju štetnih gasova.

 

Šest generatora integrisanih u jedno inteligentno utikačko kućište, radi lake primene na terenu, obezbeđuju brzo povezivanje bez potrebe za električarima na lokaciji. Sa standardnim CEEFORM konektorima za monofazno i trofazno snabdevanje. Utikačka kutija pojednostavljuje instalaciju, čime se štedi vreme i novac.

 

Automatska stop-start tehnologija može dovesti do uštede goriva do 60%, sa značajnim smanjenjem emisije ugljenika. Hibridni rad  generator set takođe čini naročito pogodnim za gradski rad, gde nivoi buke noću mogu da budu briga za izvođače radova.

 

Smanjenjem radnih sati motora kupac može da produži period redovnog servisa, čime smanjuje troškove održavanja i postiže duži vek trajanja proizvoda. Inteli-hibridni agregat može biti spojen na obnovljive izvore, pružajući veoma efikasno rešenje napajanja za različite varijante van-mrežne upotrebe.

 

Postoje dve vrste mogućih izlaza, ravnomerni monofazni i  trofazni sa izlazom koji “oseća” nivo opterećenja.

 

Preklopnici za neprimetno prebacivanje napajanja su idealni za IT, protivpožarne i bezbednosne sisteme koji zahtevaju konstantnu snagu. U punom eko modu, generator će “osetiti” kada se opterećenje prebacuje na trofazni izlaz, uključujući generator po potrebi.

 

Dok generator radi na bateriju, obično preko noći, neće biti emisije buke, niti ugljenika ga što je idealno rešenje za urbane i gradske lokacije.

 

Zasnovan na JCB-jevim QS generatorima koji su vodeći na tržištu, Inteli-hibridni generator ima niz baterijskih ćelija velikog kapaciteta koje su smeštene u bazi jedinice. Generator puni ove baterije tokom perioda visokog opterećenja, kada motor radi u svom najefikasnijem režimu.

 

G65QSi, G90QSi i G115QSi Inteli-Hibrid modeli će takođe biti dostupni sa dizel motorima u standardu  IIIA, tako da odgovaraju kupcima na tržištu EU, na kojem će nositi oznake G66QSi, G91QSi i G116QSi.

 

Nakon uspešnog uvođenja Inteli-Hibrid generatora prošle godine, Inteli-hibridni asortiman generatora se širi kako bi uključio i izlazne snage od 65kVA, 90kVA i 115kVA.

Isključivanje motora znači manje potrošnju goriva i značajnu uštedu troškova

Smanjenje upotrebe motora smanjuje vreme za održavanje i troškove

Nulta emisija buke zahvaljujući radu baterija

Automatska stop-start tehnologija uz uštedu goriva do 60%

Uključen monofazni i trofazni izlaz