Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content
JCB 8025 ZTS

JCB 8025 ZTS

Odlična poslovna odluka

JCB 8025 ZTS mini rovokopač srednje veličine nudi sve kao i konvencionalne mašine sa okretanjem kupole u gabaritima, uz dodatnu bezbednost zahvaljujući nultim oscilacijama repnog dela (ZTS).

 

Radna težina mašine 8025 ZTS / 8025 ZTSLC iznosi 2806kg odnosno 2833kg, što znači da možete da ih premeštate s jedne na drugu lokaciju redovnim i jeftinim transportnim sredstvima. Moćan 1,5-litarski Perkins 3-cilindrični motor snage 20.9 kW postavljen je na stabilan donji postroj i pažljivo uparen sa radnim mehanizmom u cilju postizanja optimalnog učinka i dodatne bezbednosti. Donji postroj i kašika dozera na ovom JCB mini rovokopaču konstruisani su tako da onemoguće nagomilavanje nečistoće ispod ili ispred mašine, što bi dovelo do njenog usporavanja.

 

Dvo-brzinski pogonski motor obezbeđuje maksimalnu brzinu kretanja od 4.3 km/h, kao i odličnu pogonsku i vučnu silu. Kompaktni rovokopač 8025 takođe je u standardnoj izvedbi opremljen pomoćnim cevovodom jednostrukog dejstva; dodatne tačke za pričvršćivanje čine jednostavnijim postupak fiksiranja mašine na vučnu prikolicu; takođe, i gumene gusenice su deo standardne opreme.

 

JCB 8025 ZTS

Svi modeli JCB mini rovokopača projektovani su uz poštovanje svih pravila konfora i ergonomije. Kod modela 8025 ZTS, preklopni prekidač na džojstiku omogućuje vam da prebacujete funkciju desne papučice sa pomoćne funkcije na funkciju izbacivanja strele rovokopača. U režimu izbacivanja strele rovokopača, možete istovremeno da upravljate pomeranjem gornjeg dela mašine i strelom, što vam omogućuje da JCB mini rovokopač odmah dovedete u odgovarajući položaj. Osim toga, komanda ove nožne papučice je sa servo pojačivačem, što omogućuje lakše i preciznije upravljanje.

 

Bez obzira da li se na vašem 8025 ZTS kompaktnom rovokopaču opredelite za opciju kabine ili krovića, uverićete se da je vidljivost odlična. Sa leve strane, imate pogled na čitavu gusenicu. Sa desne strane i prema nazad, hauba mašine je zaobljena tako da obezbeđuje dobar pregled. Takođe smo hidrauličke cevi postavili sa gornje strane strele, kako bismo još više doprineli dobroj preglednosti.

Kao direktan odgovor na zahteve klijenata, mini rovokopač JCB 8025 ZTS  odlikuje se lakoćom pristupa za servisne intervencije i produženim   500-časovnim servisnim intervalima, bez premca u svojoj klasi.

 

Motori na našim mašinama postavljeni su tako da su pozicije na kojima se obavljaju redovne servisne intervencije grupisane, a tu je i posebna servisna kutija. Takođe, prvi smo među proizvođačima kompaktnih rovokopača uveli nagibnu kabinu u ovoj klasi mašina; postupak naginjanja kabine na JCB mini rovokopaču, sa zadnje strane i uz pomoć gasnih cilindara, traje kraće od pet minuta. Time se obezbeđuje neometan pristup motoru za zakretanje, bloku sa ventilima, hidrauličkim crevima, motoru i hidrauličkoj pumpi.  

JCB 8025 ZTS

Kabine na mini rovokopačima sa okretanjem kupole u gabaritima po pravilu su veoma skučeni radni prostori. Međutim, paleta JCB mašina jedinstvena je po tome što rukovaocu nudi prostrano i udobno okruženje.

 

Ulazak je lak zahvaljujući širokim vratima, koja je moguće pričvrstiti za zadnji deo mašine tako da imate mogućnost da radite i sa otvorenim vratima. Da bi pristup ovom JCB mini kopaču bio još lakši, leva kontrolna ručica može na obrtnom nosaču sa šarkama da se pomeri prema gore, i nema leve nožne papučice koja bi ometala ulazak.

 

Sedište se može podešavati u svim pravcima kako bi se obezbedio maksimalni konfor, a tu je i vrlo efikasan sistem za grejanje. Veoma lako možete da podignete gornje vetrobransko staklo sa gasnim podizačima, a takođe imate mogućnost i da uklonite donje vetrobransko staklo. Pored toga, čitava struktura kabine izolovana je od obrtne konstrukcije, u cilju svođenja vibracija na minimum.

 

Sve u svemu, kompaktni rovokopač JCB 8025 ZTS je favorit na polju udobnosti.

 

 

Maksimalna dubina kopanja 2.832 m 

Maksimalna visina istovara 3.158 m

Operativna težina 2806 kg