Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content
JCB 100C-1

JCB 100C-1

Nova generacija je stigla

Nova generacija JCB 100C-1 je jednostavno jedan od najčvršćih bagera koje je JCB  ikada proizveo. Donosi neprevaziđene nivoe snage, prilagodljivosti i produktivnosti.

 

I više od toga, zbog niskih troškova posedovanja stalno će vam biti na pameti, ovi kopači su projektovani da drže operativne troškove prihvatljivim, uz maksimalno iskorišćenje tokom rada kroz kombinaciju nadmoćnog komfora operatera, strogih mera bezbednosti i jednostavno servisiranje.

 

Ukratko, iskorišćeno je 50 godina sticanja znanja u JCB-u da  se stvorimašinu koja će odgovoriti vašim zahtevima.

Sagorevanje goriva u Kohler JCB dizel motoru 100C-1 mini bagera je toliko čisto da ne zahteva DPF filter čestica. Ovim je smanjeno servisiranje, povećano vreme korišćenja i poboljšano iskorišćenje goriva.

 

3 opcije dužine ruke, 1,65m, 2,1m i 2,25m donose uvećane performanse i veću prilagodljivost. Naša strela mini bagera je iz dva dela i nudi izvanredne mogućnosti iskopavanja i istovara. 

 

Dve pomoćne linije sa visokim i niskim hidrauličnim protokom standardno su ugrađene na 90Z i 100C omogućuju vam da koristite mnoge raznovrsne radne elemente. Pomoćne linije hidraulike sa potpunim podešavanjem omogućuju da radite sa svakim radnim elementom bez problema.

 

Broj obrtaja motora se automatski spušta na ispod 950 o/min kada se podigne oslonac za ruku operatera. U kombinaciji sa funkcijom automatskog praznog hoda, ovim se povećava ekonomičnost i smanjuje buku. Postoje dva režima iskopavanja (efikasan – ECO ili za povećanu produktivnost Heavy) na 90Z i 100C mini bagerima koji vam omogućuju fino podešavanje performansi.

JCB 100C-1

Pojednostavljena H konstrukcija rama i metoda konačnih elemenata pomogli su nam da stvorimo beskompromisnu strukturu mini bagera za najteže uslove rada. Zbog toga JCB 100C-1 kombinuje izdržljivost i stabilnost koji ulivaju poverenje.

 

Strela i ruka su zavarene na robotizovanoj liniji i izrađene od čelika visoke otpornosti na istezanje, sa unutrašnjim amortizujućim pločama da donesu dugotrajan radni vek bez problema. Kao dodatno strukturo ojačanje naša elegantna ruka je izrađena od samo četiri ploče.

 

Sa zaštitom cilindra za teške uslove rada i opcionalno zaštitom dipera , JCB 100C-1  mini bager ima maksimalnu zaštitu ruke, čak i u najtežim uslovima rada.

 

Creva bagera bezbedno su provučena kroz naš otporan mehanizam za kružno kretanje koji je izrađen da traje, korišćenjem stožera sa zamenljivim čaurama. Korišćenjem najnovijih ORFS zaptivki u hidrauličkom sistemu smanjili smo mogućnost curenja.

 

JCB 100C-1

Povećan je prostor u kabini ovog 9-tonskog bagera. Obezbeđeno je mnogo prostora za odlaganje, prostor za telefon, mreže za odlaganje i držač za čaše Velika vrata omogućuju lak i bezbedan ulazak u kabinu.

 

Standardno podesivo oslanjanje sedišta nudi veliki komfor; opciono zagrevanje vazdušnog oslanjanja donosi i nezavisno podešavanje položaja za maksimalnu ergonomiju. Informacioni LCD displej u boji nalazi se u centru intuitivno raspoređenih prekidača, a opciono i retrovizor kamera.

 

Ventilski blok hidraulike na ovim midi bagerima izolovan je od šasije pomoću gumenih nosača čime su smanjeni buka i vibracije u kabini. Ventilskom bloku se lako pristupa otvaranje bočnog poklopca.

 

Standardno ugrađene ergonomske elektro-hidraulične kontrole pluga obezbeđuju neometano i precizno gradiranje, dok gusenični lanac naleže na svaki zubac lančanika čime se smanjuju vibracije i buka uz održavanje veoma udobne vožnje na JCB 100C-1.

JCB 100C-1

Maksimalna dubina kopanja 4.555 m

Maksimalna visina istovara 5.490 m

Operativna težina 9733 kg