Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB JS145W

Odlična poslovna odluka

JCB JS145W je rovokopač točkaš težine oko 14,5 tona. Konstruisan je sa izuzetnom snagom, produktivnošću, efikasnošću, udobnošću, bezbednošću i jednostavnim održavanjem.

 

Potpuno zavarena sekcija okretnog okvira povećava snagu i smanjuje stres. Takođe, čini ove rovokopače otpornim na oštećenja od udara. Koristili smo takođe jake dijelove - ustvari, po vrhunskim industrijskim standardima.

 

Istovremeno, motor ovog rovokopača je vrlo efikasan EcoMAX 4,4 litre, u skladu sa Stage 3B / Tier 4i. To znači 10% manju potrošnju goriva u odnosu naš prethodni model, i ne zahtijeva DPF filter. Prednosti JS145W rovokopača na točkovima tu ne završavaju.

 

Pre nego što kupite rovokopače guseničare, morate znati da li će biti dovoljno jaki da obave bilo koji posao koji zatražite. Srećom, sa JCB  JS145W, snaga i izdržljivost dolaze kao standard.

 

Mi koristimo Finite Element Analizu sa velikim bušenjem i testiranjem izdržljivosti da bi ovi rovokopači trajali duže. JCB JS145W ima ojačanu granu i strelu napravljene od čelika visoke zatezne čvrstoće, s omotačem od ploča u jednom komadu, i unutrašnjim pregradnim pločama za dugotrajnost i izdržljivosti.

 

Podvozje visoke čvrstoće 14,5 tonskog rovokopača točkaša JS145W je potpuno zavarena X konstrukcija okvira za dugotrajnu izdržljivost, čak i u najzahtevnijim aplikacijama, a kruti gornji okvir pruža maksimalnu izdržljivost i podršku.

 

Kupola na JS145W rovokopaču točkašu je zatim zavarena kako na gornji, tako  i donji okvir podvozja, a kruta, izdržljiva vrata pružaju dodatnu jačinu.

Dizajnirali smo rovokopače točkaše JCB JS145W da budu jednostavni za održavanje i lagani za servisiranje. To ih čini pristupačnim, efikasnim i visoko produktivnim.

 

Haube se otvaraju i zatvaraju lako pomoću gasnih cilindara, a servisni prostori su veliki i široki radi dobrog pristupa. 1000 - satni interval podmazivanja grane i strele, i 5000-satni životni vek ulja,  obezbeđuju maksimalnu raspoloživost ovih rovokopača.Tačke podmazivanja su takođe centralizovane na JS145W 14,5 tonskim rovokopačima, zbog sigurnog i jednostavnog pristupa osovinama koje su visoko. Isto tako i filteri (ulje, hidrauličko ulje i gorivo).

 

S obzirom da su na JS145W rovokopaču točkašu postavljeni jedan pored drugog, hladnjak motora, hidraulički hladnjak i intercooler mogu se servisirati pojedinačno i lako čistiti.

 

Važnije je nego ikada da se uštedi novac i vreme, tako da je JCB JS145W rovokopač točkaš dizajniran da uradi najviše za oboje.

 

Naš Stage 3B / Tier 4i usklađen EcoMAX motor je takođe izuzetno efikasan, jer proizvodi visoki okretni momenat pri niskim okretajima za odličnu efikasnost.

 

Sila kidanja na korpi od 82 kN čini rovokopač točkaš JS145W visoko produktivnim, a poseban JS asortiman sistema brzih spojki omogućava brzu i laku izmenu priključaka.

 

Istovremeno, kretanje i iskopavanje je glatko i brzo s intuitivnim višenamenskim operacijama i četiri načina rada, koji omogućuju rukovaocima  rovokopača točkaša JS145W da prilagode performanse za bilo koju primenu.  Auto, Economy, Precision i Lifting modovi pružaju različita optimalna podešavanja.

 

Maksimalni kapacitet korpe 0,85 m3

Maksimalna snaga motora 93 kW

Radna težina 17610 kg