Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB JZ141

Prava poslovna odluka

Novi JCB JZ141 je ekstremno produktivan bager sa kratkim prepustom kontratega. Skraćeni prepust kontratega preko gabarita gusenica Vam pruža znatno veći nivo bezbednosti u radu od standardnih bagera zbog superiornih manevarskih sposobnosti, naročito u uslovima skučenog prostora.


Naravno, lista prednosti se ovde ne završava. Kao jedini bager u klasi 14-15tona na tržištu koji ne zahteva DPF, SCR ili AdBlue tretman izduvnih gasova, JCB JZ141 je veoma efikasna i inovativna mašina. Šta više, kabina i komande su izuzetno logične, ergonomski postavljene i udobne, dok je sama mašina jednostavna za servisiranje i održavanje.

Rovokopačka ruka i grana na JCB JZ141 su ojačane i izrađene od čelika velike zatezne čvrstoće, sa unutrašnjim ukrućenjima radi izdržljivosti i dugotrajnosti.

 

Naš napredni proizvodni proces proizvodi komponente visoke preciznosti izrade i kvaliteta. Potom dodajemo najbolje sklopove u ovoj grani industrije kao što su JCB EcoMAX motor, Berco prenosnici, Kawasaki pumpe i Kayaba glavni komnandni ventili.

 

Naši motori su isprobani i dokazani; napravili smo preko 450.000 DIESELMAX motora od 2004. Da bi održali dugovečnost, EcoMAX T4F/Stage IIIB motor koji ugrađujemo u JZ141 je testiran 110.000 radnih sati u 70 mašina u najtežim uslovima i radnim okruženjima širom sveta.

Novi JCB-ov sistem brze spojke je jednostavan za upotrebu što čini promenu priključaka brzom i lakom operacijom, jer je namenski konstruisan za JS gamu bagera-guseničara.

 

Dozerski nož povećava upotrebljivost u operacijama ravnanja tla. Izborom gumenih papuča za gusenice imate mogućnost upotrebe vašeg JCB JZ141 bagera na osetljivim asfaltiranim površinama bez oštećenja podloge.

 

Simultane operacije kopanja i kretanja se odvijaju glatko i brzo zahvaljujući logičnim multifunkcijskim komandama. Proporcionalne kontrole Vam omogućavaju precizno komandovanje priključcima kada se rade fini i precizni radovi.

 

JCB JZ141 je opremljen multifunkcionalnim kolor-displejom dijagonale 7“ sa koga se lako čita pri svakom intezitetu svetla i koji Vam trenutno daje sve informacije o radu mašine uz podesivi početni ekran. 

 

Novi birač osnovnih alata (koji je u standardnoj opremi) omogućava da rukovaoc mašine podesi jednosmernu hidrauličnu instalaciju ili instalaciju za čekić na protok koji je potreban konkretnom priključku. Definisani protok se dostiže atomatskim podešavanjem broja obrtaja motora kad god je odabrani priključak u upotrebi.

 

JCB SMART Control („pametne komande“) Vam omogućavaju korišćenje različitih režima rada i daju mogućnost ručnog odabira High Plus režima rada za postizanje najveće moguće produktivnosti.

Maksimalna zapremina kašike: 0,89 m³

Maksimalna snaga motora: 55kW

Radna težina: 15-17 tona