Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB JS370

Odlična poslovna odluka

JCB JS370 se nalazi na vrhu našeg asortimana teških rovokopača guseničara. Težinom od oko 37 tona, konstruisan je sa izuzetnom snagom, produktivnosti, efikasnosti, udobnosti, sigurnosti i jednostavnim održavanjem.

 

Zatvorena sekcija okretnog okvira povećava snagu i smanjuje stres. Takođe, čini ove rovokopače guseničare otpornim na oštećenja od udara. Koristili smo takođe jake delove - u stvari, po vrhunskim industrijskim standardima.

 

Istovremeno, motor ovog rovokopača guseničara je vrlo efikasna jedinica Isuzu sa 210 kW, u skladu sa Stage 3b i Tier 4i. Prednosti JS370 serije rovokopača guseničara ni tu ne prestaju.

Pre nego što kupite rovokopače guseničare, morate znati da li će biti dovoljno jaki da obave bilo koji posao koji zatražite. Srećom, sa JCB JS370, snaga i izdržljivost dolaze kao standard.

 

Mi koristimo Finite Element Analizu sa velikim bušenjem i testiranjem izdržljivosti da bi ovi rovokopači trajali duže. JCB JS370 ima ojačanu granu i strelu napravljene od čelika visoke zatezne čvrstoće, s omotačem od ploča u jednom komadu, i unutrašnjim pregradnim pločama za dugotrajnost i izdržljivosti.

 

Podvozje visoke čvrstoće rovokopača guseničara JS 370 je potpuno zavarena X konstrukcija okvira za dugotrajnu izdržljivost, čak i u najzahtevnijim aplikacijama, a kruti gornji okvir pruža maksimalnu izdržljivost i podršku.

 

Kupola na JS370 rovokopaču guseničaru je zatim zavarena kako na gornji, tako i donji okvir podstroja, a kruta, izdržljiva vrata pružaju dodatnu jačinu.

Važnije je nego ikada da se uštedi novac i vreme, tako da su JCB JS370 rovokopači guseničari dizajnirani  da urade najviše za oboje.

 

Naš Tier 4 Interim usklađeni Isuzu motor ima visoku snagu - 210 kW - to je 25% više od našeg odlazećeg modela. S obzirom da proizvodi visoki obrtni momenat (27% više u odnosu na odlazeći model) na malom broju obrtaja, takođe je jako efikasan.

 

Ogromna sila kidanja korpe od 155 KN čini naš rovokopač guseničar JS370 do 12% produktivnijim od najbližih konkurenata, a paleta JCB JS sistema brzih spojki omogućava brzu i laganu izmenu priključaka.

 

Istovremeno, kretanje i iskopavanje je glatko i brzo s intuitivnim višenamenskim operacijama i četiri načina rada koji omogućuju rukovaocima ovih rovokopača da prilagode performanse bilo kom programu. Automatski, Ekonomični, Precizni i način za Dizanje pružaju vrlo različite optimizovane postavke.

 

Dizajnirali smo rovokopače guseničare JCB JS370 da budu jednostavni za održavanje i lagani za servisiranje. To ih čini pristupačnim, efikasnim i visoko produktivnim.

 

Haube se otvaraju i zatvaraju lako pomoću gasnih cilindara, a servisni prostori su veliki i široki radi dobrog pristupa. 1000 - satni interval podmazivanja grane i strele, i 5000-satni životni vek ulja,  obezbeđuju maksimalnu raspoloživost ovih rovokopača. Tačke podmazivanja su takođe centralizovane na JCB rovokopačima guseničarima, zbog sigurnog i jednostavnog pristupa osovinama koje su visoko. Isto važi i za filtere (ulje, hidrauličko ulje i gorivo).

 

S obzirom da su postavljeni jedan pored drugog, hladnjak motora, hidraulički hladnjak i intercooler na rovokopaču guseničaru JS 370 mogu se servisirati pojedinačno i lako čistiti.

Maksimalni kapacitet korpe 1.93 m3

Maksimalna snaga motora 210 kW

Radna težina 38372 kg