Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB JS300

Odlična poslovna odluka

JCB JS300 je pri samom vrhu našeg asortimana teških rovokopača guseničara. Težinom od oko 30 tona, konstruisan je sa izuzetnom snagom, produktivnošću, efikasnošću, udobnošću, sigurnošću i jednostavnim održavanjem.

 

Zatvorena sekcija okretnog okvira povećava snagu i smanjuje stres. Takođe, čini ove rovokopače guseničare otpornim na oštećenja od udara. Koristili smo također jake delove - ustvari, po vrhunskim industrijskim standardima.

 

Istovremeno, motor ovog rovokopača guseničara je vrlo efikasna jedinica Isuzu 165 kW, u skladu sa Stage 3b i Tier 4i. Prednosti JS300 serije rovokopača guseničara ni tu ne prestaju.

Pre nego što kupite rovokopače guseničare, morate znati da li će biti dovoljno jaki da obave bilo koji posao koji zatražite. Na sreću, sa JCB JS300, snaga i izdržljivost dolaze kao standard.

 

Podvozje visoke čvrstoće rovokopača guseničara JS 300 je potpuno zavarena X konstrukcija okvira za dugotrajnu izdržljivost, čak i u najzahtevnijim aplikacijama, a kruti gornji okvir pruža maksimalnu izdržljivost i podršku.

 

Kupola na JS300 rovokopaču guseničaru je zatim zavarena kako na gornji, tako i donji okvir podvozja, a kruta, izdržljiva vrata pružaju dodatnu jačinu.

 

Važnije je nego ikada da se uštedi novac i vreme, tako da su JCB JS300 rovokopači guseničari dizajnirani da urade najviše za oboje.

 

Naš Tier 4 Interim usklađeni Isuzu motor ima visoku snagu -  165 kW - to je 25% više od našeg odlazećeg modela. Ipak, jer proizvodi visoki obrtni momenat (27% više u odnosu na odlazeći model) na malom broju obrtaja, takođe je jako učinkovit.

 

Ogromna sila kidanja korpe od 145 KN čini naš rovokopač guseničar JS300 do 12% produktivnijim od najbližih konkurenata, a paleta JCB JS sistema brzih spojki omogućava brzu i laganu izmenu priključaka

Dizajnirali smo rovokopače guseničare JCB JS300 da budu jednostavni za održavanje i lagani za servisiranje. To ih čini pristupačnim, efikasnim i visoko produktivnim.

 

Haube se otvaraju i zatvaraju lako pomoću gasnih cilindara, a servisni prostori su veliki i široki radi dobrog pristupa. 1000 - satni interval podmazivanja grane i strele, i 5000-satni životni vek ulja, obezbeđuju maksimalnu raspoloživost ovih rovokopača. Tačke podmazivanja su takođe centralizovane na JCB rovokopačima guseničarima, zbog sigurnog i jednostavnog pristupa osovinama koje su visoko. Isto važi i za filtere (ulje, hidrauličko ulje i gorivo).

Maksimalni kapacitet korpe 1.85 m3

Maksimalna snaga motora 161 kW

Radna težina  31242 kg