Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB JS260

Odlična poslovna odluka

JCB JS260 je model od 26 tona u našem asortimanu teških rovokopača guseničara. Konstruisan je sa izuzetnom snagom, produktivnošću, efikasnošću, udobnošću, sigurnošću i jednostavnim održavanjem.

 

Zatvorena sekcija okretnog okvira povećava snagu i smanjuje stres. Takođe, čini ove rovokopače guseničare otpornim na oštećenja od udara. Koristili smo takođe jake delove - ustvari, po vrhunskim industrijskim standardima.

 

Istovremeno, motor ovog 26-tonskog rovokopača guseničara je vrlo efikasna jedinica Isuzu 140 kW, u skladu sa Stage 3b i Tier 4i. Prednosti JS260 serije rovokopača guseničara ni tu ne prestaju.

Pre nego što kupite rovokopače guseničare, morate znati da li će biti dovoljno jaki da obave bilo koji posao koji zatražite. Srećom, sa JCB JS260, snaga i izdržljivost dolaze kao standard.

 

Mi koristimo Finite Element Analizu sa velikim bušenjem i testiranjem izdržljivosti da bi ovi rovokopači trajali duže. JCB JS260 ima ojačanu granu i strelu napravljene od čelika visoke zatezne čvrstoće, s omotačem od ploča u jednom komadu, i unutrašnjim pregradnim pločama za dugotrajnost i izdržljivosti.

 

Podvozje visoke čvrstoće 26 tonskog rovokopača guseničara JS 260 je potpuno zavarena X konstrukcija okvira za dugotrajnu izdržljivost, čak i u najzahtevnijim aplikacijama, a kruti gornji okvir pruža maksimalnu izdržljivost i podršku.

 

Važnije je nego ikada da se uštedi novac i vreme, tako da su JCB JS260 rovokopači guseničari dizajnirani  da urade najviše za oboje.

 

Ogromna sila kidanja korpe od 192 kN čini naš rovokopač JS260  do 15% produktivnijim od najbližih konkurenata. Još bolje, sila kidanja na streli  od 179 kN je i do 39% veća u odnosu na konkurenciju. Posebna paleta JCB JS sistema brzih spojki omogućava brzu i laganu izmjenu priključaka.

 

Istovremeno, kretanje i iskopavanje je glatko i brzo s intuitivnim višenamenskim operacijama i četiri načina rada koji omogućuju rukovaocima ovih rovokopača da prilagode performanse bilo kom programu. Automatski, Ekonomični, Precizni i način za Dizanje pružaju vrlo različite optimizovane postavke.

Dizajnirali smo rovokopače guseničare JCB JS260 da budu jednostavni za održavanje i lagani za servisiranje. To ih čini pristupačnim, efikasnim i visoko produktivnim.

 

Haube se otvaraju i zatvaraju lako pomoću gasnih cilindara, a servisni prostori su veliki i široki radi dobrog pristupa. 1000 - satni interval podmazivanja grane i strele, i 5000-satni životni vek ulja,  obezbeđuju maksimalnu raspoloživost ovih rovokopača. Tačke podmazivanja su takođe centralizovane na JCB rovokopačima guseničarima, zbog sigurnog i jednostavnog pristupa osovinama koje su visoko. Isto važi i za filtere (ulje, hidrauličko ulje i gorivo).

Maksimalni kapacitet korpe 1.65 m3

Maksimalna snaga motora 140 kW

Radna težina 27750 kg