Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB JS235 HD

Odlična poslovna odluka

JCB JS235 HD je srednja klasa za rušenje i teške uslove u našem asortimanu teških rovokopača guseničara. Težine oko 24 tone, konstruisan je sa izuzetnom snagom, produktivnošću, efikasnošću, udobnošću, bezbednošću i jednostavnim održavanjem.

 

Zatvorena sekcija okretnog okvira povećava snagu i smanjuje stres. Takođe, čini ove rovokopače guseničare otpornim na oštećenja od udara. Koristili smo takođe i jake delove - ustvari, po vrhunskim industrijskim standardima.

 

Istovremeno, motor ovog 24 tonskog rovokopača guseničara je vrlo efikasna jedinica Isuzu koja ispunjava evropski Tier 3 standard. On omogućava uštedu goriva do 11% u odnosu na naše odlazeće modele. Prednosti JS235 serije rovokopača guseničara ni tu ne prestaju.

Pre nego što kupite rovokopače gusjeničare, morate znati da li će biti dovoljno jaki da obave bilo koji posao koji zatražite. Srećom, sa JCB JS235, snaga i izdržljivost dolaze kao standard.

 

JS235 HD je posebna mašina za teške uslove rada, ojačana za intenzivne poslove rušenja.

 

Podvozje visoke čvrstoće rovokopača JS 235 HD je potpuno zavarena X konstrukcija okvira za dugotrajnu izdržljivost, čak i u najzahtevnijim aplikacijama, a kruti gornji okvir pruža maksimalnu izdržljivost i podršku.

Važnije je nego ikada da se uštedi novac i vreme, tako da su JCB JS235  rovokopači guseničari dizajnirani da urade najviše za oboje.

 

Naš Tier 3 usklađeni Isuzu motor ima veliku snagu (128 kW); Ipak, jer proizvodi visoki okretni moment na malom broju obrtaja, također je jako efikasan.

 

Ogromna sila kidanja korpe od 155 kN čini naš rovokopač JS235 do 12% produktivnijim od najbližih konkurenata, a posebna paleta JS sistema brzih spojki omogućava brzu i laganu izmenu priključaka.

 

Dizajnirali smo rovokopače guseničare JCB JS235 da budu jednostavni za održavanje i lagani za servisiranje. To ih čini pristupačnim, efikasnim i visoko produktivnim.

 

Haube se otvaraju i zatvaraju lako pomoću gasnih cilindara, a servisni prostori su veliki i široki radi dobrog pristupa. 1000 - satni interval podmazivanja grane i strele, i 5000-satni životni vijek ulja, obezbjeđuju maksimalnu raspoloživost ovih 360 rovokopača. Tačke podmazivanja su također centralizovane na JS235 24 tonskim rovokopačima, zbog sigurnog i jednostavnog pristupa osovinama koje su visoko. Isto tako i filteri (ulje, hidrauličko ulje i gorivo).

 

Maksimalni kapacitet korpe 1.19 m3

Maksimalna snaga motora 129 kW

Radna težina 24222 kg