Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB JS220

Odlična poslovna odluka

Novi JS220 je kulminacija 48 godišnjeg iskustva sa rovokopačima guseničarima, nudi performanse i produktivnost bez kompromisa.

 

Dizajniran i razvijen pomoću naše filozofije Efikasnog dizajna, JS220 je 22-tonski rovokopač guseničar, koji je opremljen sa nizom inovacija u efikasnosti, performansama, udobnosti i bezbednosti.

 

Kao što je naš novi nagrađivani EcoMAX motor, koji zadovoljava Stage IV / T4F propise, bez upotrebe glomaznog DPF-a, i pruža uštedu goriva do 10% u odnosu na naše odlazeće modele.

 

Za ovaj rovokopač takođe smo stvorili potpuno novu granu i strelu, visoke čvrstoće.

Nova ojačana grana i strela su napravljeni od čelika visoke zatezne čvrstoće, sa trodelnom omotnom pločom i livenim završetkom za čvrstoću i izdržljivost.

 

Robusni liveni završeci i nosači osovina čine novu granu i strelu na ovom rovokopaču guseničaru izuzetno jakima.

 

Podvozje visoke čvrstoće rovokopača JS 220 je potpuno zavarena X konstrukcija okvira za dugotrajnu izdržljivost, čak i u najzahtjevnijim aplikacijama, a kruti gornji okvir pruža maksimalnu izdržljivost i podršku.

 

Za vrhunsku pouzdanost, konstruišemo naše rovokopače guseničare koristeći samo najbolje komponente, uključujući Berco podvozja, Kawasaki pumpe i Kayaba glavne kontrolne ventile.

 

Naš EcoMAX Stage IV / T4F motor koristi do 10% manje goriva od naše Tier 3 jedinice, štedeći Vam novac. To je delimično zbog toga što EcoMAX proizvodi visoki obrtni moment pri samo 1,500-1,600 o/min, i zbog toga što JCB koristi efikasne napredne hidraulične tehnologije.

 

JCB rovokopači guseničari koriste hidrauličnu regeneraciju da recikliraju ulje u cilindrima za brže vrijeme ciklusa i smanjenu potrošnju goriva.

 

Istovremeno, kretanje i iskopavanje je glatko i brzo s intuitivnim višenamenskim operacijama i četiri načina rada koji omogućuju rukovaocima ovih rovokopača da prilagode performanse na bilo koji program. Automatski, Ekonomični, Precizni i način za Dizanje pružaju vrlo različite optimizovane postavke.

JCB Plexus Sistem Filtera ulja, produžava život ulju do 5.000 sati, konstantnim filtriranjem hidrauličkog ulja do 2 mikrona, smanjujući rizik od kontaminacije.

 

Korištenjem grafitom impregniranih bronzanih čahura na JS220, povećali smo interval podmazivanja grane i strijele do 1.000 sati za normalne aplikacije.

 

JCB-ov ekran u kabini proverava nivo motornog ulja, rashladne tečnosti i sistemske greške prilikom starta.

 

Naša inovativna opcija rekalibracije omogućava EcoMAX-u da radi na gorivo nižih razreda. To znači da se JS220 može preprodati na različitim područjima, što poboljšava ostatak vrednosti.

Maksimalni kapacitet korpe 1.19 m3

Maksimalna snaga motora 129 kW

Radna težina 22490 kg  

  • Rovokopač guseničar JS220

    Maksimalni kapacitet korpe 1.19 m3

    Maksimalna snaga motora 129 kW

    Radna težina 22490 kg